CBIS 6152046

Social share

Full On Juving

Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer.

Hva er Full On Juving?
Er du redd for høyder? Liker du stor natur? Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappeller ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Vi gleder oss til å høre din mening etter en Full On tur inne i Ølmosjuvet. Vær forberedt, når du først er der inne så finnes det kun en vei ut…. NED!!!

Opplev naturen i områder som er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos alle våre guider, som alltid er først og sist over rappellkanten. Vel nede nyter vi velfortjent pølsegrilling over leirbålet, med varm, deilig drikke ved siden av. Vi tilbyr fotografering og bilder fra alle våre juvaktiviteter.

Ta med
Husk å ta med en tørt skift og håndkle, ha på deg svømmeklær, på kaldere dager ull eller fleece trøye og gjerne ullsokker. Det er kald i vannet!

From 1200 NOK

Location & contact

  • Opening hours:
  • Fredager, lørdager og søndager fra halv juni til september hvis været og vannstand tillater.