World Ski Awards

Geilo kåret til Norges beste skiresort!

Geilo gikk helt til topps i World Ski Awards 2019, kåringen som i år ble avholdt i Kitzbühel, Østerrike. Prisen "Norways Best Ski Resort" ble tildelt etter at stemmene fra gjester, reisebyråer og turoperatører fra 137 land var talt opp.

Å vinne World Ski Awards er stor stas.

Geilo scorer høyt på alpinproduktet sitt, som det er blitt investert betydelig med midler i de siste årene. I tillegg, foran årets sesong, er det etablert et nytt velkomtssenteret på Vestlia med en av Norges flotteste skiutleie og skiservice, nye heiser, utvidet snøanlegg og terrengendringer som vil bidra til enda bedre alpinopplevelser. Helheten ivaretas av mange nedfarter, skibakker i flere daler tilpasset ulike ferdighetsnivåer, profesjonell skiskole og skiutleie satt i system og nye skibusser.

På Geilo finner du også en stor bredde i tilbudet av overnattingssteder, fra flotte Ski Resorts til mange ulike hoteller og hyttelandsbyer, fantastiske langrenns forhold, høy kvalitet og stort utvalg i mat- og restauranttilbudet.

- Takket være god, og stadig bedre, innsats fra våre mange enkeltbedrifter og enkeltpersoner så fremstår Geilo som en komplett ferie- og skidestinasjon som tilbyr alt en feriegjest kan ønske seg fra flotte alpinbakker og langrennsløyper til alt annet de kan oppleve også som carvingkurs, kiting, toppturer, kanefart, trugeturer, isfiske, aking, fatbike, badeland, bowling og uendelig mye mer. Når vi tar med at vi har et levende sentrum, mange gode butikker og at turistene kan ta toget til døren - 50 meter fra sentrum - så blir det en god totalopplevelse, Vi har investert betydelige summer også foran kommende sesong, dette for å sørge for at vi alltid leverer kvalitet og gode kundeopplevelser, sier Ole Halvor Svenkerud, daglig leder i SkiGeilo og medlem av styret i Visit Geilo

- Det er viktig å merke seg at Geilo vinner fordi mange aktører samarbeider om å skape fantastiske kundeopplevelser; dette er også en pris for godt samarbeid som viser at vi kan være, og er, best sammen. Kvalitet i alle ledd, rett og slett. Jeg vet også at det er mange andre flotte destinasjoner i Norge; å bli kåret til den aller beste gjør meg både glad og ydmyk. Oppgaven som ligger foran oss er klar og tydelig: Vi må utvikle og forbedre oss slik at vi vinner Norways Best Ski Resort også neste år og årene etter, avslutter Roger Espeli, daglig leder i Geilo gruppen og styreformann i Visit Geilo.

Under utdelingen i Kitzbühel ble også Havsdalsgrenda Geilo kåret til Norways Best Chalet, en pris de har vunnet flere ganger. 

Kontakt informasjon

Ole Halvor Svenkerud
Daglig leder SkiGeilo
976 90 745
[email protected]

Roger Espeli
Daglig leder Geilo Gruppen og styreleder Visit Geilo
901 52 530
[email protected]