Geilobygg

Geilobygg forstår ditt behov. Her får du sammen med rådgivere finner du din byggestil som er tilpasset deg og ditt budsjett.
Geilobygg tilbyr tjenester og prosjekter i Buskerud fylke, med Hallingdal som markedsområde. Kjernevirksomhet er bygging av hytter og boliger for privat og nærings kunder. De utvikler og bygger egne prosjekter for salg. Geilobygg påtar seg også oppdrag som tilbygg, rehabilitering og ombygging. De foretrekker naturmaterialer, vedlikeholdsfrie og bærekraftige produkter og kombinerer gjerne myke og harde overflater.

Du kan få velge hyttemodeller, tilpasse modeller, eller lage nye prosjekt basert på din idè eller skisse. Tid er penger derfor er fokuset høyt på å finne på rasjonelle løsninger og ha høyt fokus på effektivitet. Med prefabrikkerte konsepter reduserer byggetiden og senker totalkostnaden. Du velger helt selv byggemetode: om det skal være bindingsverk, laft eller stavlaft velger du selv. Her hjelper Geilobygg med å veilede deg i design og uttrykk, for å oppnå forventet resultat.

Geilobygg er Hellvik hus forhandler. Det betyr at de kan tilby hele sortimentet av Hellvik Hus sine hyttemodeller. Geilobygg er siden 2014, en av 30 forhandlere i Hellvik Hus-kjeden. Partnerskapet gir oss en fyldig produkt portefølje, bred kompetansetilgang og direkte aksess til våre leverandører med attraktive innkjøps betingelser . Geilobygg legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv, kjedens motto er “bygg med glede”.
Address: Geilovegen 36, 2. etasje, 3580 Geilo
Email: