Heisbasert sykling
©GMTB

Heisbasert sykling

Ta heisen til topps, velg løype og sett utfor. I løpet av det siste året har vi bygd en helt ny sti og oppgradert det heisbaserte tilbudet betydelig. Vår nye flytsti, Flow Motion, passer like godt for erfarne entusiaster som for nybegynnere.


 

 

Flow Motion

Lokale og erfarne stibyggere har skapt en variert løype med blå vanskelighetsgrad, noe som gjør at den egner seg for mange brukergrupper og -nivåer. Den har lite tråkking, veldig mye flyt, kule svinger og en del elementer som hopp og «side hits». Med hastighet og inngangsvinkler er det du som bestemmer vanskelighetsgraden på elementene; på den måten får du de utfordringene du ønsker, uavhengig av ferdighetsnivå. Samtidig vil den som er ny i gamet oppleve fremgang for hver gjennomkjøring.

Flytstien Flow Motion er rett og slett en veldig kul vei ned fra fjellet!

geilo bike park

geilo sykling

 

En heis, tre stier

Etter at du har tatt heisen opp, kan du velge å kjøre den nye Flow Motion, Anakonda eller Gold Digger ned fjellsiden. De to sistnevnte er også oppgradert i løpet av det siste året. Gled deg!

 

Sykkelbygda

Geilo har lenge vært et populært landemerke på det norske sykkelkartet. Fra før har vi vært kjent for et av landets beste heisbaserte tilbud, og vi har også etablert flere nye løyper langs Ustedalsfjorden. Her finner du Hallingdals største asfalterte pumptrack og hele 5 hopplinjer med ulike vanskelighetsgrader, samt korte, lekne ferdighetsstier. 

geilo bike park

sykling familie

 

Sykkel for hele familien

Geilo er et eldorado for syklister, enten du velger en av løypene eller om du tråkker avgårde på egen hånd. Ta med sykkelen på toget, eller lei en sykkel som passer til formålet på stedet - her er det mye å velge blant!

 

Ta kontakt for mer informasjon, tips og turforslag:

[email protected]