Helgekurs i vinterfriluftsliv

Drømmer du om å bruke friluftslivet mer aktivt på vinteren? Jeg tar deg med ut og gir deg den kunnskapen du trenger for å kunne klare deg en natt ute i kulden. Alt fra hvordan du lager et godt bål, hva som definerer den ideelle leirplassen til triks for å holde seg varmen gjennom natten. Målet er at du føler deg trygg nok til å ta turen alene neste gang.
Denne helgen er et samarbeid mellom vinternatt og Kjersti fra tur og treningsglede.
Program:

Første ettermiddag/kveld samles vi hjemme hos meg ute i min hage for en liten prat om turen, forventninger og generelle tips. Det blir også gjennomgang av utstyr, pakking av sekk og hvordan vi setter opp en god leirplass. Du er velkommen til å overnatte hos meg ved bruk av eget soveutstyr. Du kan disponere mitt kjøkken til å lage mat.

Andre dag møtes vi tidlig og går på ski til stedet der vi skal bygge vår leirplass. Enten det er telt eller snøhule vi skal sove i, må det bygges toalett, kjøkken og bålplass. Dagen har masse gøy og spennende innhold og du blir garantert både svett, utfordret og vannvittig glad.

Tredje dag blir det frokost, nedpakking av leir og litt refleksjon/samtale rundt begrepet sporløs ferdsel. Vi går sammen tilbake og er på Ustaoset rundt kl. 13:00. Vi avslutter turen med evaluering, kaffe og kake hos meg.

Hvem er jeg? Jeg heter Hilde og driver vinternatt, et lite firma med utgangspunkt på Ustaoset. Her bor jeg hele året med min hund Snø. Vi elsker å være ute, spesielt lage bål og sove ute. Jeg startet firmaet vinternatt i 2016, kurs i å sove ute om vinteren var starten på hele denne reisen. Nå har jeg god erfaring med å ta barnefamilier, små og større grupper med på friluftsaktiviteter og ute opplevelser hele året rundt.

Denne helgen er et samarbeid mellom vinternatt og Kjersti fra tur og treningsglede. Kjersti har utdannelse fra Norges Idrettshøyskole både innen friluftsliv og trening, samt pedagogisk utdannelse og arrangert turer og kurs innen friluftsliv både for sommer og vinter. « Du må være i naturen for å oppleve hva den kan gi deg». «Det er ro, magi og ren glede sier Kjersti.


Mer informasjon finner du på GEILO365.no

When can I book it?

12 mar 2021
Helgekurs i vinterfriluftsliv 12 March 2021 - 18:00
Address: Geilo,
Phone: +4732178020
Email: