høydepark

Geilo Høydepark, et sted å henge

Geilo Høydepark

Geilo Høydepark er en del av Geilo Sommerpark som ligger i Vestlia. Møt utfordringene i høyden - klatring, balansering og opplev skikkelig magesug ved å slenge deg i Tarzan-nettet. Her finner du varierte klatreelementer som trapeser, stiger, tunneler, slynger, svingende stokker, klatrenett og andre spennende hindringer - hele 31 elementer. Det tar mellom en til to timer å gå gjennom høydeparken. Husk å stille i god tid før timen, slik at du sikkerhetsgjennomgangen og få på utstyret. Minimumshøyden for å komme inn høydeparken er 140 cm; er du lavere så er du hjertelig velkommen i Trollparken!

Trollparken

Trollparken er for de minste, høyde 110cm-140cm. Trollparken har 12 spennende og ulike elementer, med blant annet mini-zipline, klatrenett og svingende stokker! Barna vil hele tiden, mens de er i Trollparken, være festet med en vaier i selen. Det betyr at barnet er trygt/sikret og kan bruke all sin konsentrasjon og energi på å ha det gøy og spennende i parken. 

For de aller minste (under 110cm) har vi gratis klatrestativ, husker, sandkasse og andre leker i området rundt klatreparken.

Høydepark2