Hundekjøring - Heldagstur med Petter

Heldagstur fra hundegården til Petter og opp på snaufjellet.
Petter Arnesen har mer enn 40 års erfaring med hundekjøring, turer i skog og til fjells, og han har også trent jakthunder. Her snakker vi om en som har hund i blodet og bruker hvert ledig minutt til å trene hunder.

Selv om han har deltatt i flere løp, har Petter i senere tid vært mest kjent som den som legger til rette for at andre skal bli gode i langdistanse hundeløp. Enten som handler (som hjelper andre hundekjørere ved løp) eller ved å avle og trene opp nye talenter som får være med på de lengste løpene i verden.

Det beste Petter vet er en hel dag ute med hundene. Han har fantastiske løyper rett fra hundegården og opp i fjellene i området mellom Skurdalen, Tunhovd og Ål. Her får du kjøre opp på fjellet og oppleve både skogsløyper og snaufjell.

Ønsker dere en hel dag med Petter og hundene hans så møter dere opp hjemme hos Petter (adresse får dere ved booking) ca 30 min kjøretur fra Geilo. Klokken 10.00 starter dere med å sele opp hundene og få opplæring i hvordan kjøre hundeslede, før dere tar fatt på bakkene opp til fjells. På turen opp må du kanskje hjelpe til litt, derfor anbefaler vi deg å være i nogenlunde god form for denne turen.
Email: