Hundekjøring høst - Treningstur over to dager.

Den ekte husky-opplevelsen. Vær med på høsttrening og en natt i lavvo.
Hundekjøre-sesongen starter allerede i slutten av august når kveldene begynner å bli kaldere. Da gleder hundekjørerne seg til å få startet treningen og har gjerne et strengt treningsopplegg gjennom høstmånedene for å få hundene klar til langdistanseløpene som starter i januar.

Før snøen kommer foregår treningen på hjul. Turene foregår på bortgjemte skogsbilveier og langs vann for at hundene kan få vann på turen.

Vi har lyst til å ta deg med på en slik treningstur med overnatting i lavvo til neste dag. Turen starter med oppmøte hjemme hos hundekjører hvor du hjelper til å gjøre klar hundene i hundegården. Oppmøte klokken 13.00 (kan bli senere dersom vi ser at værmeldingen melder varmt vær) - det skal helst være 10 grader eller mindre for å reise ut med hundene. Natten tilbringes i lavvo på reinsdyrskin.

Ha med
Du må ha med din egen sovepose. I tillegg til sovepose trenger du klær som passer til høst-vær på fjellet. Det vil si både vann- og vindtette klær, ekstra lag med ull og noe varmt å sove i. Det kan fort bli minusgrader om natta.
Email: