Kamille weekend på Vestlia Resort

En helg smekkfullt av alt du ønsker å oppleve!
* Guidet fjellturer rund om i Geilo ved to nasjonal parker bare rett rundt hjørnet.
* Vinsmaking, Tørr eller halvtørr? Søt eller fruktig vin? På vinkurset i regi av Vestlia Resort vil du få smake på herlige viner og lære om de forskjellige vintypene. Kr. 250
* Spa og Velvære, Sikre dere plass og behandlinger i spa-avdelingen så tidlig som mulig. Book via [email protected] da det er begrensede plasser. Kr. 200
* Bowling, Har du konkurranseinstinkt? Bli med på den tradisjonsrike bowling-turneringen. Vinnerlaget blir premiert på festmiddagen!
* Pool Party, Ingenting er vel bedre enn å henge ved bassengkanten i Eventyrbadet med et glass bobler etter en dag med trening og slitne føtter. Vi lover musikk og god stemning!

Renault Challenge & Zoe Mountain Run & Prøve kjøring
MOUNTAIN RUN: Dette er for de tøffe - og for dem som vil prøve seg på en utfordring. De vil pushe og gi deg inspirerende pep-talks slik at du når målet og kan heve armene på toppen av slalombakken i ren Rocky stil.
CHALLENGE: Dette er en lagkonkurranse i samarbeid med Elbilen Zoe. Her skal dere samlet komme dere igjennom ulike hinder og oppgaver. Dette er lekent og gøy, og vinnerlaget vil bli premiert på festmiddagen.

When can I book it?

17 sep 2021
Kamille weekend på Vestlia Resort 17 September 2021 - 15:00
Address: Bakkestølvegen 81,
Phone: 32087200
Email: