Geilo

Koronavirus

Hvis du har spørsmål om Corona-virussituasjonen og reiser i Hol kommune og Norge, finner du oppdatert informasjon og reiseråd hos Folkehelseinstituttet.

Vi er i god dialog med kommuneoverlegen i Hol og Ål kommune, Geir Strømmen, beredskapsrådgiver i Hol kommune, Espen Bille-Larsen, og følger ellers anbefalinger fra Norsk Helseinstitutt (FHI). Vi tar beslutninger i samråd og anbefalinger fra disse. I Hol vil kommunen oppdatere sidenefortløpende. Les mer på https://www.hol.kommune.no/.

Booking
Melding til reisende som har bestilt via www.geilo.no. Skulle du måtte avbestille bestillingen din, vennligst kontakt [email protected] for mer informasjon.

Overnatting
Alle hotell, hytter, hytter og campingplasser i Hol kommune er stengt inntil videre. Kontakt tilbyderen direkte for mer informasjon.

Shopping
De fleste butikkene i Geilo er fremdeles åpne, men har begrensede åpningstider. Husk å ikke hamstre, det er nok av dagligvarer til oss alle! Geilo Handelslaget Spar tilbyr hjemlevering av dagligvarer, ta direkte kontakt med butikken for å avtale hjemlevering.

Restauranter og servering
Alle restauranter i Hol kommune vil holde stengt inntil videre.

Offentlig transport
All offentlig transport fra Brakar og VY vil gå som vanlig. Følg retningslinjene for transportleverandører.

Kultur- og idrettsarrangement
Alle arrangementer er og vil bli avlyst. Vi oppfordrer den enkelte til å kontakte den enkelte arrangør direkte for mer informasjon om nødvendig.

Turistinformasjon
På grunn av Helsetilsynets beslutning om å iverksette strenge forbud mot reiser til og inn i landet, har vi stengt turistinformasjonen. Vi er tilgjengelige for digital chat og råd gjennom våre e-post- og sosiale mediekanaler hvis du trenger å nå oss:

Telefon: (+47) 32 09 59 00
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/visitgeilo/
Instagram: https://www.instagram.com/visitgeilo/

Vi beklager ulempene dette medfører, men hjelper dere som best vi kan i andre kanaler!

Kilder for oppdatert informasjon om korona-situasjonen i Norge:

Norsk Folkehelseinstitutt (FHI)

Europeisk senter for forebygging og kontroll av sykdommer (ECDC)

Verdens Helseorganisasjon (WHO)

Helse Norge

Hol kommune

Visit Geilo´s bedriftssider på Facebook

Hvis du opplever symptomer som feber, sår hals, smerter i brystet og pustevansker mens du er i Norge, kan du bo på hotellrommet / leiligheten din og ta kontakt med hotellets gjesteservice på telefon. Kontakt bare den døgnåpne norske legetjenesten på (+47) 116117 hvis du har behov for medisinsk hjelp.

Ikke gå til sykehuset selv, kontakt servicenummeret og forklar din situasjon. Dette er den beste og mest effektive måten å motta kompetent og rask hjelp.