Geilo

Koronavirus

Hvis du har spørsmål om Corona-virussituasjonen og reiser i Hol kommune og Norge, finner du oppdatert informasjon og reiseråd hos Folkehelseinstituttet.

Vi er i god dialog med kommuneoverlegen i Hol og Ål kommune, Geir Strømmen, beredskapsrådgiver i Hol kommune, Espen Bille-Larsen, og følger ellers anbefalinger fra Norsk Helseinstitutt (FHI). Vi tar beslutninger i samråd og anbefalinger fra disse. I Hol vil kommunen oppdatere sidenefortløpende. Les mer på https://www.hol.kommune.no/.

Hol kommune av samfunnsmedisinsk ansvarlig pålegger turistnæringen i Hol å legge ned restauranter, hoteller (og annen overnatting) og alpinanlegg inntil videre fra 13. mars.

Booking
Melding til reisende som har bestilt via www.geilo.no. Skulle du måtte avbestille bestillingen din, vennligst kontakt [email protected] for mer informasjon.

Skianlegg
Alle skianlegg i Hol kommune er stengt inntil videre. Hold deg oppdatert her: https://www.skigeilo.no/.

Overnatting
Alle hotell, hytter, hytter og campingplasser i Hol kommune er stengt inntil videre. Kontakt tilbyderen direkte for mer informasjon.

Shopping
De fleste butikkene i Geilo er fremdeles åpne, men har begrensede åpningstider. Husk å ikke hamstre, det er nok av dagligvarer til oss alle! Geilo Handelslaget Spar tilbyr hjemlevering av dagligvarer, ta direkte kontakt med butikken for å avtale hjemlevering.

Langrennsløyper
Fra lørdag 14.03.2020 blir det ikke preparert noen spor for å forhindre at gjestene reiser til Hol kommune. Hold deg oppdatert her: https://www.skisporet.no/.

Restauranter og servering
Alle restauranter i Hol kommune vil holde stengt inntil videre.

Offentlig transport
All offentlig transport fra Brakar og VY vil gå som vanlig. Følg retningslinjene for transportleverandører.

Kultur- og idrettsarrangement
Alle arrangementer er og vil bli avlyst. Vi oppfordrer den enkelte til å kontakte den enkelte arrangør direkte for mer informasjon om nødvendig.

Turistinformasjon
På grunn av Helsetilsynets beslutning om å iverksette strenge forbud mot reiser til og inn i landet, har vi stengt turistinformasjonen. Vi er tilgjengelige for digital chat og råd gjennom våre e-post- og sosiale mediekanaler hvis du trenger å nå oss:

Telefon: (+47) 32 09 59 00
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/visitgeilo/
Instagram: https://www.instagram.com/visitgeilo/

Vi beklager ulempene dette medfører, men hjelper dere som best vi kan i andre kanaler!

Kilder for oppdatert informasjon om korona-situasjonen i Norge:

Norsk Folkehelseinstitutt (FHI)

Europeisk senter for forebygging og kontroll av sykdommer (ECDC)

Verdens Helseorganisasjon (WHO)

Helse Norge

Hol kommune

Visit Geilo´s bedriftssider på Facebook

Hvis du opplever symptomer som feber, sår hals, smerter i brystet og pustevansker mens du er i Norge, kan du bo på hotellrommet / leiligheten din og ta kontakt med hotellets gjesteservice på telefon. Kontakt bare den døgnåpne norske legetjenesten på (+47) 116117 hvis du har behov for medisinsk hjelp.

Ikke gå til sykehuset selv, kontakt servicenummeret og forklar din situasjon. Dette er den beste og mest effektive måten å motta kompetent og rask hjelp.