Kunstweekend i Vestlia Resort

Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med spennende foredrag, gode samtaler og inspirerende mennesker. God mat og frisk fjelluft.
KUNSTNERDIALOGENE 2021
Kenneth Blom regnes som en av Norges mest suksessrike kunstnere, med utdannelse fra Einar Granum kunstskole og Kunstakademiet i Oslo og Düsseldorf. Han arbeider som billedkunstner og grafiker.

Han har hatt stor internasjonal suksess og er representert ved svært viktige og ledende gallerier i New York, Beijing/Hong Kong, Berlin, Bern og Wien. I 2007 hadde han separatutstilling på Henie Onstad Kunstsenter og han er den første samtidskunstneren som har hatt utstilling i det prestisjetunge auksjonshuset Sotheby’s i London (2008).

Nicolai Strøm-Olsen er kunsthistoriker, forfatter og gründer. Co-gründer av magasinet KUNSTforum, Frekk Forlag, Kunstweekend og Startup Migrants i 2018 hvor han jobber ut fra Berlin. Startup Migrant jobber med tema migrasjon og entreprenørskap for å sikre at alle i Europa har like muligheter til å starte en virksomhet.

Strøm-Olsen har skrevet bøkene Hans Gude – En kunstnerreise og vært medforfatter på bøkene Bykamp, Norsk Slaveri, Konkurransekraft/Startup Europe og Startup Israel og Startup Migrants.
When can I book it?

24 sep 2021
Kunstweekend i Vestlia Resort 24 September 2021 - 09:00
Address: Bakkestølvegen 81,