Lev godt med Hashimoto

Helsereise til fjells!Sammen med Anne Gørild og Tore inviterer vi til unike helsedager på Storestølen
Fjellhotell.
Datoen er fra 6. – 10. oktober. Du kan velge å bli enten 3 eller 4 netter. Vi holder foredrag om stoffskifte og livsstil. Anne Gørild sørger for at vi sammen lager god og næringsrik mat med det beste av rene lokale råvarer. All maten er blodsukkervennlig, gluten- og melkefri. I tillegg får du fine fotturer i fjellet, med deilig, frisk fjelluft. Du blir bedre kjent med andre kursdeltakere og får henge litt med begge oss to utenfor skjermen.

Storestølen Fjellhotell ligger i hjertet av Skarvheimen, ved Hallingskarvet nasjonalpark, på 1012 m.o.h. Tenk deg fjelluften, lyset, roen, atmosfæren og panoramautsikten mot Strandavatnet og Hallingskarvet. Storestølen har flotte turmuligheter og rom som er skjermet for stråling og derfor passer for el-følsomme!
Anne Gørild Holtskog er daglig leder på Storestølen Fjellhotell og brennende opptatt av mat som gir næring og smak. Hun har i mange år holdt egne matkurs.
Gjennom disse dagene lærer du å lage spennende retter du enkelt kan lage på ditt eget kjøkken. Dette er noe av det vi skal lage:
• Pizza, kaker og annet med fokus på stabilt blodsukker.
• Supper som nærer.
• Glutenfrie bakervarer, brød og knekkebrød
Kurset passer for for deg som:
• Har meldt deg på eller tatt kurset Lev godt med Hashimoto
• Ønsker å unngå gluten og melk og som vil stabilisere blodsukkeret
• Synes endringer kan være vanskelige og som derfor vil lære mer om hvordan du enkelt kan være uten gluten og melk i hverdagen
• Har stoffskifteproblemer, en autoimmun lidelse, sliter med lav energi eller smerter.
• Vil lære å lage sunne og nærende kaker og snacks til julekosen og ellers!

Gjennom helgen har vi fokus på matens betydning for din helse. Du vil lære de grunnleggende prinsippene, slik at det blir enkelt å gjøre det i praksis. I tillegg får du den tryggheten du trenger på kjøkkenet. Og ikke minst skal vi lage mye godt! I løpet av helgen vil kose deg mer enn du har gjort på lenge og smaksløkene dine vil bli pirret på både nye og gamle måter! Vi baker det enkleste brødet som finnes! I tillegg lager vi knekkebrød, rundstykker og kjeks.
Det blir også tid for kaker! Både raw food og de du putter i ovnen! Felles for oppskriftene er at de er enkle og ingrediensene lett tilgjengelige.
Har du barn får du tips til mange gode og enkle oppskrifter som faller i smak for små ganer!

Litt om Nina og Helén
Det å holde kurs for å lære andre hvordan de skal få det bedre i sitt liv er det vi begge brenner for. Vi vet at en livsstilsendring kan være vanskelig, og at det sammen med andre i samme situasjon blir enklere. Det å få lov til å møte deg fysisk og ikke bare via skjermen, er noe vi gleder oss stort til.

Anne Gørild er naturterapeut og kvantemedisiner. Eier og driver Storestølen Fjellhotell og har de siste 12 årene jobbet som terapeut med stort fokus på kost og ernæring. Hun har erfaring fra å jobbe med et behandlingsopplegg for barn med adferds- eller lærevansker og har i den forbindelse hjulpet familier å legge om til et gluten- og melkefritt kosthold uten hvitt sukker.
Foredrag, fotturer, kunnskap, matkurs, inspirasjon og mye mer. Bli med, lad opp med ren mat og fjelluft.

When can I book it?

06 oct 2021
Lev godt med Hashimoto 06 October 2021 - 18:30
Address: Strønde,
Email: