Lyssafari på Halne

Halne Fjellstugu

Start helga med en herlig fjelltur og opplev det unike lyset på Hardangervidda.
Du kjenner til fredagsfølelsen, når du bare synker ned i stolen etter middag og blir sittende der og drømme om senga. På Halne derimot skal vi få deg inn i helga og fjell-livet med litt frisk luft etter middag.

Hver fredag blir det lyssafari fra Halne Fjellstugu og opp mot Halnekollen. Målet er å få luftet seg, få ristet av seg den sigene følelsen og ikke minst nyte vidda om kvelden. Lyset er gjerne helt magisk på denne tiden, og om det er klar himmel med stjerner og kanskje nordlys, eller tett snødrev, så lover vi deg at du får en opplevelse.

Å få en liten innsprøytning med fjelluft før du skal i seng er ekstra godt for nattesøvnen og ikke minst er det en fin måte å starte helga på.

Turen går etter middag, ca 20.30 og er vanligvis på ca 2 timer, men dette tilpasser vi etter dagen, været og dine behov. På veien (eller toppen om vi kommer oss dit), blir det litt varmt å drikke og en smakebit av fjellet. Du har selvsagt med deg en av fjellfolket på Halne som forteller om smått og stort fra vidda-livet på veien.

Målet med turen er å senke skuldrene, puste godt med magen og virkelig kjenne at du er på fjellet. Ingen krav til fysisk form eller annet - her skal vi bare kose oss.

Du kan bestille lyssafari og overnatting eller kun lyssafari. Er dere flere voksne enn 2 personer må dere legge inn flere bestillinger.

Ta med: varme klær
Varighet: Avhengig av været, men ca 2 timer
Møtepunkt: Peisestua etter middag.
Prisen inkluderer: Lokalkjent fjellmann, truger, staver, hodelykt, drikke og en liten matbit.
Aldersgrense: 7 år,men kan tilpasses.
Spørsmål til: post@halne.no / 53 66 57 12
Pris: Voksne 390,- Barn 190,-

MERK! Dersom du/dere ønsker å ta turen en annen dag, kontakt oss og vi vil prøve å arrangere det for dere.
Address: Hardangervidda 227, Halne
Phone: +4732178020
Email: