Matkurs med vegansk mat, gluten og melkefri!

På Storestølen Fjellstue, midt mellom øst og vest, kan du lære hvordan du lever godt uten gluten, melk, hvitt sukker og soya. Nå med vegansk mat og nye oppskrifter!
Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap Anne Gørild lærer deg om matens betydning for helsen, og det er muligheter for konsultasjon med henne under oppholdet.
Hun foretar Vitamin- og mineralanalyse, kvantemedisinsk behandling og gir kostveiledning. Kokken Shiva vil lære bort sine hemmeligheter til god vegansk mat som smaker fortreffelig!

Kurset passer for

Deg som har fått beskjed om at du bør unngå gluten, melk eller spise blodsukkerstabil mat.
Du som er interessert i å lære mer om et liv uten gluten og melk og syns det er vanskelig å få det til å fungere i hverdagen.
Deg som er interessert i et kosthold som nærer hjernen.
Du som har stoffskifteproblemer, en autoimmun lidelse, sliter med lav energi eller smerter.
Deg som vil lære å lage god vegansk mat.
Deg som vil lære å lage sunne og nærende kaker og snacks til julekosen og ellers!
Gjennom helgen vil vi ha fokus på matens betydning for god helse.
Har det noe å si hva vi spiser?
Hva skjer i kroppen?
Hva er forskjellen på en intoleranse og en matallergi?

Mer informasjon finner du på nettsiden til Storestølen Fjellstue.

When can I book it?

22 oct 2020
Matkurs med vegansk mat, gluten og melkefri! 22 October 2020 - 18:30
Address: Strønde, 3577 Hovet ,
Phone: 32090400
Email: