Matkurs med vegansk mat, gluten og melkefri!

På vakre Storestølen, midt mellom øst og vest, kan du lære hvordan du lever godt uten gluten, melk, hvitt sukker og soya! Nå med vegansk mat og nye oppskrifter!
Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. Nå inviterer de til helgeopphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Kurset avholdes fra 30. september til 3.oktober, høyt oppe på fjellet og i fellesskap med andre likesinnede. Anne Gørild lærer deg om matens betydning for helsen, og det er muligheter for konsultasjon med henne under oppholdet.
Hun foretar Vitamin- og mineralanalyse, kvantemedisinsk behandling og gir kostveiledning. Kokken Shiva vil lære bort sine hemmeligheter til god vegansk mat som smaker fortreffelig!

Kurset passer for deg som har fått beskjed om at du bør unngå gluten, melk eller spise blodsukkerstabil mat.
Du som er interessert i å lære mer om et liv uten gluten og melk og syns det er vanskelig å få det til å fungere i hverdagen.
Deg som er interessert i et kosthold som nærer hjernen.
Du som har stoffskifteproblemer, en autoimmun lidelse, sliter med lav energi eller smerter.
Deg som vil lære å lage god vegansk mat.
Deg som vil lære å lage sunne og nærende kaker og snacks til julekosen og ellers!
Gjennom helgen vil vi ha fokus på matens betydning for god helse.
Har det noe å si hva vi spiser?
Hva skjer i kroppen?
Hva er forskjellen på en intoleranse og en matallergi?

Du får en innføring i hva som er balansert kost og hvordan du kan benytte dette når du kommer hjem.
Du vil se at dette er enkelt!
Du trenger bare å bli vist de grunnleggende prinsippene for deretter å gjøre det i praksis.
Da får du tryggheten du trenger og du ser at det er mye enklere enn du hadde forestilt deg!

Og så mye godt vi skal lage!
Vi tør påstå at du i løpet av helgen vil kose deg mer enn du har gjort på lenge og smaksløkene dine vil bli pirret på nye og gamle måter!

På kjøkkenet baker vi det enkleste brødet som finnes!
I tillegg lager vi knekkebrød, rundstykker og kjeks.
Og kaker! Både raw food og de du putter i ovnen!

Felles for oppskriftene er at de er enkle og ingrediensene er lett tilgjengelige.
Har du barn får du tips til mange gode og enkle oppskrifter som faller i smak for små ganer!

LITT OM KURSHOLDEREN
Anne Gørild O Holtskog er naturterapeut og kvantemedisiner.
Eier og driver Storestølen Fjellhotell og har de siste 12 år jobbet som terapeut med stort fokus på kost og ernæring.
Anne Gørild har erfaring fra å jobbe med et behandlingsopplegg for barn med adferds- eller lærevansker og har i den forbindelse hjulpet familier å legge om kosten til et kosthold uten gluten, melk og hvitt sukker.

Kurset holdes på Storestølen Fjellhotell. Her serveres det mat laget fra bunnen av uten gluten, melk, hvitt sukker og soya.

Det er fantastisk utsikt, flotte turmuligheter og rom som er skjermet for stråling og passer for el-følsomme!

When can I book it?

30 sep 2021
Matkurs med vegansk mat, gluten og melkefri! 30 September 2021 - 09:00
Address: Strønde, 3577 Hovet ,
Email: