Nasjonalparkdagene 2021

Velkommen til Nasjonalparkdagene 2021!
Geilo fikk i 2008 status som nasjonalparklandsby, som en av fem i Norge. Hol kommune er nasjonalparkkommune og vi har Hardangervidda og Hallingskarvet Nasjonalpark som nærmeste nabo. Dette må feires og hedres og vi vil vise frem fra kommunen vår har å by på sommerstid! Her vil det være aktivitet i bygdene der du kan få være med på de aktiviteter som frister for deg, din familie og venner. Hjertelig velkommen til sommer i Hol kommune.

Program blir oppdatert fortløpende. Endringer eller avlysing kan forekommer i henhold til smittevernregler og Corona situasjonen.

HVER DAG

FORTELLERTEATER PÅ GEILOJORDET
Det vil være et fortellerteater på Geilojordet hver dag kl 12:00 og kl 13:00 som varer ca 20 minutter. Bli med tilbake til 1880 tallet for å vite mer om hvordan vi levde på Geilo i gamle dager. Her kan du også få kjøpt rømmegrøt, vafler og annen deilig hjemmebakst. GRATIS

ISBREVANDRING MED JØKLAGUTANE
Opplev Hardangerjøkulen og vår fantastiske natur med erfarne guider. Jøklagutane arrangerer isbreturer som er skreddersydd behov og er virkelig en opplevelse du sent vil glemme.


// FREDAG 6. august//

SOVE UTE KURS
Fra fredag 6. til søndag 8. august på Ustaoset. Perfekt for barnefamilier. Her blir det stjernehimmel, bålkos og fnising i teltet. Organisert av Hilde fra Vinternatt.


Mer kommer..

When can I book it?

31 jul 2021
Nasjonalparkdagene 2021 31 July 2021 - 09:00
Address: Vesleslåttvegen 13,
Email: