par
©Paul Lockhart

Geilosommer for to

Noen ganger trenger vi luft og nye omgivelser, forandring fryder. Å ta en velfortjent pause og et avbrekk, oppleve noe nytt. Sommer-Geilo har et stort tilbud, enten du er av typen som søker aktiviteter og adrenalinkick eller om du lengter etter total avslapning og kos. Kanskje en kombinasjon passer best for de fleste?

 


Eldorado for sykkelentusiaster

I 2021 åpner den nye Flytstien, en nybygd sykkelsti som passer for både for ferskinger og mer trente terrengsyklister. Flytstien kompletterer tilbudet til Geilo Bikepark, hvor liten og stor tar stolheisen opp og sykkelen ned. Velg mellom 7 grønne og blå løyper, noen krevende og noen som passer godt for nybegynnere og barn. Terrengsykkel, stisykkel eller fulldempet downhillsykkel – du bestemmer. Det er også flotte sykkelstier, og en egen jumppark, rundt Ustedalsfjorden mellom Vestlia og Geilo sentrum.

Sykkel par

Fly Zipline!

Ønsker du fantastisk utsikt, adrenalinkick og muligheten til å fly ned fra fjelltoppen? Prøv Geilo Zipline i Vestlia.

 

Gå tur på stien eller på Hardangerjøkulen

Fargespillet og luften på fjellet er en sommeropplevelse i seg selv. Gå en av de mest populære stiene, eller finn din egen. 

Alternativt kan du jo oppgradere til å utforske blåisen og gå med breførere på Hardangerjøkulen. Eller gå for den tøffeste fotturen av alle, utfordre deg selv fysisk og psykisk med Full on juving – en av verdens råeste juvvandringer.

 

Fiske og bade

Litt mindre gåing, like spennende – en lærerik fisketur. Vi stiller med mat/drikke og utstyr, trener på kast, fiskeknuter og prøver å få ørret og røye til å bite i fjellvannet.

Sommerdagene på Geilo blir ofte så varme at det å bade og sole seg er bortimot det eneste fornuftige å gjøre. Geilo Badestrand ligger langs Ustedalsfjorden rundt, som i seg selv er en flott løype for gående og syklende.

Når kvelden siger på, hva med å vake rundt i en av de vedfyrte badestampene på Dagali? Ta med badetøy, håndkle, godt humør og gjerne noe godt å drikke. Og kanskje et mobilkamera til å forevige det fantastiske øyeblikket?

 

Shopping og restauranter

Geilo sentrum er en liten fjellmetropol når det kommer til shopping- og restaurantutvalget. Her kan er det mye å se, stort utvalg, shoppingsenter og restauranter som tilbyr alt fra kortreiste spesialiteter til internasjonale favoritter. Å spasere er også en kunst, og på Geilo er det fullt mulig å ha en hyggelig dag også uten å fly ned fjellsider eller gå seg sliten.