Eat at SkiGeilo
©Paul Lockhart

Spisesteder i bakken

Lokale smaksopplevelser - etter noen timer på ski blir du garantert sulten. Det er mange spisesteder direkte i skibakkene. Her kan du få de lekreste retter med lokalt preg, og deilige bakevarer. 

SkiGeilo

Tradisjonell servering med et trendy preg! Ta en pust i bakken og nyt et måltid fra en av våre mange spisesteder. Vi fokuserer på god mat med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. SkiGeilo har totalt seks spisesteder, som tilbyr noe for enhver smak. 

Slaatta Skisenter

Fra kjøkkenet på SlaattaStugu dufter av nybakte boller og andre hjemmelagde bakevarer tilgjengelig hver dag.
SlaattaStugu serverer hjemmelaget suppe med hjemmelagde rundstykker, wraps, varm drikke og selvfølgelig den berømte velsmakende “SlaattaBolle”. SlaattaStugu har også kjempegode hamburgere, pølser og pommes frites. Hvis været tillater det, vil SlaattaStugu fyre opp grillen på terrassen og servere grillmat. Utenfor på terrassen kan du sitte tett på reinskinn med utsikt over bakkene og trygt la barna leke.

Hallingskarvet Skisenter

Kafeen i Hallingskarvet Skisenter i Sudndalen, 35 min kjøring fra Geilo, tilbyr varme og kalde retter. Blant annet hjemmelaget gulasjsuppe og nybakte kanelboller.