Norsk Matglede 2021

Velkommen til matfest på høyfjellet!

Geilo er arena for et av Norges viktigste mat-arrangement! Med fokus på småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat, har Norsk Matglede befestet sin posisjon som formidler av norske og lokale mattradisjoner! Vi er stolte av å kunne invitere til matfest på høyfjellet.
Velkommen til Geilo og matfestivalen - Norsk Matglede! - Vil du bli utstiller på årets utgave?
Vi har gleden av å invitere dere til å delta på et av Norges viktigste matarrangementer, Norsk Matglede!

Vårt mål er å gi de besøkende en opplevelse av norske smaker og dette skal gjøres ved å kunne tilby småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat under festivalen. Torget er lørdag 9. oktober fra 10:00 til 16:00. Påmeldingsfrist er 31. august 2021. Vi har valgt å beholde prisene på samme nivå som i fjor.

Vi forstår at det er usikre tider også foran oss, men vi ønsker å gjøre dere oppmerksom på at vårt store ønske er å få arrangere Norsk Matglede sammen med dere i høst. Derfor vil vi informere om datoen allerede nå, og åpner opp for påmelding også.

Vi forholder oss til gjeldende smittevernstiltak pr. høsten 2021, samt lokale og nasjonale forskrifter. Disse vil gi oss endelig tillatelse for om arrangementet kan gjennomføres. Vi vil holde dere oppdatert.

Er du interessert å være utstiller for Norsk Matglede 2021? Gjerne ta kontakt med oss. Eller fyll ut påmeldingsskjema: https://bit.ly/3t5VKR0


// NORSK MATGLEDE – ET GRØNT ARRANGEMENT //

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Norsk Matglede et Grønt arrangement!

Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Norsk Matglede, der det er mulig. For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos VY.

Vi kan også anbefale appen En-tur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.

Vi vil at det skal være lett for utstillere og besøkende å kildesortere sitt avfall under Norsk Matglede, og oppfordrer alle til å benytte miljøstasjonen i gågata.

For å kunne delta som utstiller er det et krav å stille med kortreist eller lokalprodusert produkter.

When can I book it?

09 oct 2021
Norsk Matglede 2021 09 October 2021 - 10:00
Address: Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo
Email: