Juving
©Paul Lockhart

Opplev høstens adrenalinkick på fjellet!

Hva passer vel bedre enn en langhelg med action etter et år med litt for mye tøfler og hjemmekontor? Geilo er stedet hvor dere kan gi dere i kast med - og gi full gass - en rekke fartsfylte aktiviteter. Her er noen av dem:

 

Juving del2

Juving

Opplev natur og fart i områder som er utilgjengelige uten spesialutstyr. Rappelér, hopp og skli ned vannfall - trygt ledet av erfarne guider. Sikkerhet er en selvfølge, og nybegynnere får full opplæring før vi starter og underveis. De mer erfarne kan gi seg i kast med Full On Juving inne i Ølmosjuvet; dette er en av verdens råeste Juveventyr og det mest ultimate du kan oppleve i Norge!

Bestill Juving

Sommerpark høst

Zip Line og Høydepark

Geilo Zipline tar deg fra toppen av Vestlia til bunnen av alpinbakken, 1100 meter flyvende og adrenalintfylt moro. Ziplinen er en del av Geilo Sommerpark, og du bør booke tid på forhånd - å fly ned bakken er en populær aktivitet. I Geilo Høydepark kan du prøve deg på varierte utfordringer i høyden; trapeser, stiger, tunneler, slynger, vingende stokker, klatrenett og andre spennende hindringer. 

Motorsport

Stedet er Dagali og stikkordet er action – året rundt.
Gokart, powerturn buggy eller bilslalåm i løype på den nedlagte flyplassen – med premieutdeling? Jakt på venner og/eller treff kolleger i en runde Paintball?
Eller hva med å rappellere ned en fjellvegg, med eller uten overheng? Erfarne guider hjelper deg og sørger for sikkerheten – rappelleringen er det du som står for.

Sykling

Velg den aktiviteten som passer til alder og dagsform; sykkelpark med varierte stier og spennende pumptrack i Vestlia, ta heisen opp og velg Anakonda, Gold Digger eller den splitter nye flytstien Flow Motion ned eller gå for en guidet familietur på terrengsykkel.

Her kan du bo:

Ønsker du budsjettvennlig selvhushold, kan du leie en leilighet eller en hytte med sengeplasser nok til hele gjengen.
Alternativt kan du bo ekstra flott på hyggelige Geilo Mountain Lodge, stedet som er viden kjent for god frokost og personlig service.
Hotellene Vestlia Resort og Dr. Holms Hotel er løsningen for deg som ønsker å ha alt inkludert og litt til. 

Få oversikt og bestill overnatting

Spise:

Har du besøkt Smakeriet Beefbar, stedet som er kjent for kvalitet og de gode, lokale råvarene? Smakeriet har også løsningen for deg som vil spise hjemme; hyttekassen er matkassen som inneholder alt det beste fra Smakeriet, inkludert enkle instruksjoner for hvordan du lager ferdig en 2- eller 3-retters restaurantmeny på 20 minutter. De tilpasser størrelsen på hyttekassen til antall personer.

Geilos sentrums klassiker, Hallingstuene, er alltid et peisvarmt og hyggelig spisested. I de tre stuene med rosemalte vegger serveres det Hallingkost av beste merke, i tillegg til andre kortreiste fristelser tilberedt med TV-kokk Frode Agas personlige vri. Ønsker dere det enkelt og godt, så er alltid Peppes Pizza en klassiker - eller sushi hos Geilo Sushi - ta med eller spise på stedet.