Rallarvegen

Rallarvegen har flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei. Veien starter på Haugastøl og følger Bergensbanen til Finse, Hallingskeid og Myrdal før den fortsetter langs Flåmsbanen til Flåm.
Rallarvegen har flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei. Veien starter på Haugastøl og følger Bergensbanen til Finse, Hallingskeid og Myrdal før den fortsetter langs Flåmsbanen til Flåm. Hele turen er 82km lang, og anbefalt tidsbruk er 2 dager om man ønsker å sykle hele veien. Om man ønsker en kortere tur er Geilo er en perfekt base for å oppleve Rallarvegen.

Ta tog fra Geilo til Finse, hente leiesykkel på vår utleie på Finse, sykle tilbake til Haugastøl. Buss eller tog tilbake til Geilo. Turen fra Finse til Haugastøl passer godt for barnefamilier og andre som ønsker en kortere dagstur. Denne strekningen er 28km lang og går i lett terreng (flatt og nedover) med godt grusdekke. Turen tar 2-5 timer avhengig av tempo.
I sesongen går det daglig tog Finse. Husk å bestille togbillett til Finse, dette inngår ikke i prisen. Vi kan desverre ikke leie ut sykkelhjelmer, så vi anbefaler å ta med egen. Eventuellt har vi også til salgs for 399,-

Email: