Bus in Geilo
©Paul Lockhart

Reise rundt på Geilo

Velkommen til Geilo! Her finner du informasjon om hvordan du kan komme deg rundt i nasjonalparklandsbyen og Hol kommune.

Ski buss

SkiGeilo har tre skibusser som bringer deg praktisk rundt på skistedet på Geilo. Skibussen er gratis og sirkulerer mellom Vestlia og Geiloheisen. Bussene vil også stoppe ved hotellene i Geilo om morgenen og etter kl. 15.15. Hvis du ønsker å bli med på skibussen, vent ved veien og gi et tydelig signal til sjåføren.

Les mer om skibussen, se tidsplan og stopp her.

Lokalbuss

Lokalbussene kjører inn og ut av Hol kommune. Knutepunktet på Geilo ligger ved jernbanestasjonen, midt i sentrum av Geilo. Du kan kjøpe bussbillett om bord eller online. Sjekk ut En-turs reiseplanlegger for lokale bussruter og avganger.

Leiebil

Hvis du vil ha friheten til å utforske Geilo-regionen i ditt eget tempo, er en leiebil en god løsning. Hos Geilo finner du ett bilutleiefirma - Geilo Rent A Car, men hvis du flytter deg litt østover til Gol finner du både Hertz and Avis. Vi anbefaler at du bestiller bil i god tid og leser om veiforholdene i Norge før du ankommer. Det er enkelt å kjøre om sommeren, men vinterforholdene kan være krevende.

Taxi

Geilo Taxi tilbyr transport for 1-16 personer, samt rullestoltransport. Kontakt Geilo Taxi på telefon 32 09 10 00.