Train to Geilo

Reise til Geilo

Geilo ligger midt i Norge omgitt av fjell og nasjonalparker, og nærhet til fjordene i de vestlige delene av Norge. Med Geilo som base kan du kombinere robuste naturopplevelser i høyfjellet og spennende turer til fjordene. Den vanligste måten å reise til Geilo på er med tog og buss fra Oslo eller Bergen, eller med bil. Det er daglige tog- og bussforbindelser fra Oslo og Bergen til Geilo.

Tog

Du reiser komfortabelt og ankommer raskt; ca 3 timer fra Bergen og ca 3,5 timer fra Oslo til Geilo. VY togene på Bergen Line passerer den vakreste, villeste og mest uberørte natur i Norge. 

Toget har 5-6 ankomster / avganger per dag til / fra Geilo. Du kan kjøpe din billett på VY billettmaskiner, ved å ringe +47 815 00 888 eller på www.vy.no.

Buss

Geiloexpressen - Direktebuss fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Geilo (kun i vintersesongen). 

Numedalsbussen - Buss mellom Kongberg ogGeilo. 

Hallingbussen (NX 175) - Buss mellom Oslo og Geilo.

Sogn og Fjordane Express - Buss mellom Førde og Gol.

Skyss (991) - Buss mellom Odda og Geilo.

Tide - Busselskap i Geilo-området.

Brakar - Lokalbuss på Geilo

Bil

Korteste vei mellom Oslo og Bergen er Rv7, og midt på strekninger ligger Geilo. Rv7 over Hardangervidda og langs Hardangerfjorden er nasjonal turistvei. Til Geilo kommer du også ved å følge Rv50 over fjellet fra vest mot øst. Veien går i praktfull natur mellom Aurland og Hol. Fra Hol er det 10 km til Geilo. Fra Geilo går Fv40 gjennom Numedal, Kongsberg, Larvik og videre til Tønsberg og Sandefjord. 

For vei- og førebeskrivelser kontakt Statens Vegvesen eller ring telefonnummer 175. 

Distanse til Geilo: 

  • Fra Bergen: 244 km.
  • Fra Larvik: 249 km,
  • Fra Oslo: 219 km.
  • Fra Trondheim: 528 km.

Taxi

Geilo Taxi tilbyr transport for 1-16 personer, samt rullestoltransport. Kontakt Geilo Taxi på: +47 32 09 10 00.