Ridetur 4 timer

Geilo Hestesenter

Vi rir ut fra Geilo Hestesenter - turen går oppover åsen mot Kikut og Bruslett-stølen. Vi får en flott utsikt mot Hallingskarvet underveis.
4-timers turen går oppover åsen mot Kikut og Bruslett-stølen. Vi får en flott utsikt mot Hallingskarvet underveis. Ta med litt å drikke, det blir en liten stopp for å strekke på bena. Det er med salvesker, da ryggsekk er ubehagelig på ridetur. Dersom du har erfaring, er du velkommen til å hjelpe til med pussing og oppsaling. Vi rir hovedsakelig på islandshester, men har også dølahester for de større rytterne, eller de som rett og slett foretrekker større hester. Gi oss beskjed ved bestilling. Alle våre hester er erfarne turhester og egner seg meget bra for ridning i fjellet.

Vi har følgende kriterier;

*Minimums alder er 10 år – barn med solid ride erfaring kan være noe yngre. Vi foretrekker at barn opp til 12 år har med seg foresatt på turen.

*Islandshestene våre ønsker at du er maks 90 kg. Erfarne ryttere kan få veie litt mer. Ellers har vi også større hester som fint bærer uerfarne, tunge ryttere. Bare gi oss beskjed.

* Du kler deg som om du skal gå i fjellet, men vi anbefaler alltid langbukser og solid fottøy (fjellstøvler).

* Vi har ridehjelmer.

*Ride erfaring/Alder

1 - Nybegynner - vi anbefaler noe ride-erfaring på en såpass lang tur. Er du fersk, anbefaler vi 2 timersturen.

2 - Ridd litt og har litt erfaring.

3 - Har ridd mye og har god erfaring.

Denne informasjonen legges inn når du bestiller. Eks. 2/32 betyr medium erfaring på 32 åringen.

When can I book it?

26 sep 2020
Ridetur 4 timer 26 September 2020 - 09:00
Address: Stølsvegen 15, 3580 Geilo
Phone: +4732178020
Email: