Header Mat V2
©Paul Arthur Lockhart

Sanselige høstopplevelser på fjellet

Geilo kan by på mer enn storslått natur, høstfargenes spill og aktive dager på sykkel, til vanns eller til fots. Kulturtilbudet er overraskende stort og variert i fjellbygda som også kan levere kulinariske opplevelser i verdensklasse.

Stetten 1-3. oktober
Denne helgen, for livsnytere, er høytid for fantastisk mat og drikke. Her kan du delta på flere vinsmakinger, i sentrum og på Vestlia Resort, og kose deg med spennende, kortreist gourmetmat i mange varianter. Inviter smakssansene på fest og smak deg frem til din egen (nye) favorittvin.

Norsk Matglede 8-10. oktober
Velkommen til fjells i anledning et av Norges viktigste matarrangementer. Her er det bærekraftig småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat som har fokus. Stor variasjon, kreativitet og eminent kokkekunst møter deg på hotellene og restauranter over hele Geilo.

Hallingstuenes berømte vinkjeller
Menyen til TV-kokk Frode Aga og kona Berit Kongsvik er godt kjent. Enda mer kjent, og tildels myteomspunnet, er Hallingstuenes berømte vinkjeller - vel verdt et besøk, enten det er under eller utenfor festivalweekendene. 

Bocuse d´or på Smakeriet 
Med vinneren av Bocuse d´or, Ørjan Johannesen, i spissen så leverer Smakeriet Geilo et nytt, smakfullt restaurant- og barkonsept. Kjøtt, sjømat og sesongens grønnsaker kombineres med nydelig tilbehør og spennende viner fra hele verden. Smakeriet legger også, med Breakfast Club, sine kokkekunnskaper og sin ære til å oppgradere frokostmåltidet.
Ønsker du å invitere til et privat festmåltid i leiligheten eller på hytta, prøv Smakeriets Hyttekasse - fylt med det beste fra stedets meny - hvor du selv følger instruksjonene og står for finishen som tar cirka 20 minutter på kjøkkenet.

Kunst og kultur
Det er alltid spennende på Geilo - utstillinger og konserter, kino og kulturhus. Vestlia Resort har, i tillegg til alt annet, også en betydelig kunstsamling med en verker av kjente norske og internasjonale kunstnere. Det er også kunstgalleri på Geilo Kulturkyrkje, samt en utendørs kunstutstilling om man tar turen til Huldreskogen. 

Hotell?
Noen livsnytere foretrekker å bo på hotell med super service og alt inkludert. Vi anbefaler Vestlia Resort og Dr. Holms Hotel, begge med basseng og SPA.
Hvis sjarm, særpreg og god atmosfære trumfer alt, anbefaler vi å bo på Geilo Mountain Lodge. Highland Lodge - hvor du også kan leie en passende stor leilighet - er et supert boalternativ i sentrum.

Hytte eller leilighet
På Geilo finner du et stort tilbud av hytter og leiligheter som kan leies for så mange dager du vil, tilpasset budsjett og antall personer. 

Velkommen!