serveringssteder vinter
©Fotograf Terje Bjørnsen

Åpningstider serveringssteder i fjellet

Geilo-området tilbyr en rekke flotte serveringshytter i fjellet om vinteren. Ta en titt på lista og kom innom. Velkommen!

Støler og serveringshytter
De fleste støler og serveringshytter har direkte tilgang til preparerte langrennsløyper. Her kan du få noe å bite i som enkel lunsj eller søte bakevarer men også noe varmt å drikke.

Turisthytter i fjellet
Her kan du ta en velfortjent pause for en god lunsj eller en deilig middag. Er du på gjennomreise kan du også bestille overnatting, de fleste har enkel tilgang fra fylkesveger med gode parkeringsmuligheter.

Spisesteder i bakken
Etter noen timer på ski blir du garantert sulten. Det er mange spisesteder direkte i skibakkende, men også har lett adgang med bil og på beina. 

DNT hytter
Fra februar starter arbeidet med kvisteløyper på Hardangervidda. Sjekk for ruteforslag og mer informasjon på nettsiden til DNT.no

 

 

Støler og serveringshytter i fjellet

 

PRESTHOLTSETER
Prestholtseter er en stølskafe full av tradisjoner og ligger helt oppunder Hallingskarvet på 1242 moh, rett ved Hallingskarvet Nasjonalpark. Det er et yndet turmål både sommer og vinter. Prestholt tilbyr spekemat og velsmakende rømmegrøt, men også kalde og varme drikker med sandwiches.
Åpningstider
Mandag 5. juli til skolestart i august hver dag fra kl. kl. 10 til kl. 16, etter de helgene fram til høstferie uke 40. Alle dager igjen i uke 40.
Hvordan kommer du hit?
Fra Rv 7 følg skilt til Prestholt og Hallingskarvet Nasjonalpark.
Bomveg Kr. 40 kontant eller Vipps - følg vegen for rundt 11km til en stor parkeringsplass. Her finner du Prestholtseter og kort veg til Prestholttrappene.
Skal du sykle må man regne med at bilister ikke forventer deg i stor fart nedover.
Turforslag i område
Du kan gå opp og ned de 2239 trappetrinn til Skarvsenden på 1650moh. Du kan også velge å gå videre via den merkete Prestholtrunde på 6,4km. Vil du gå opp til Prestholtskarvet finnes det en umerktet sti til 1859moh.
Ikke så glad i høyder? Ta stien fra Prestholseter langs foten av Hallingskarvet retning vest fram til krysspunkt med skilt, velg retning Ustaoset og gå over vannet for så å snu direkte øst igjen tilbake til Prestholt. Rundt tur på 8,3km uten bratte bakker eller stein.
La bilen stå og bruk sykkel opp til Prestholt, fra Geilo sentrum er turen 15km en veg og byr på majestetiske utsikter til både Hardangervidda og Hallingskarvet. Forvent mye biltrafikk i høysommer.

FAGERDALEN
Fagerdalen har full stølsdrift hele sommeren. Det serveres mat og stølsproduktene. Del av Ostebygda-nettverk. Flott turområde for både sykkel og vandring, ingen bratte bakker og vide utsikter.
Åpningstider
Starten av juli til skolestart i august hver dag.
Hvordan kommer du hit?
Fra Fv 50 ta bomveg Grønsetlivegen rett før Hivjufossen med brua over Storåne Kr. 70 med bankkort. Følg denne vegen opp til fjellet til du ser skiltet retning Fagerdalen rundt 25km. Parkeringsplass til noe få biler rett ved stølen.
Fra Rv 7 ta retning Vats og Bergsjø over Nordbygdvegen Fv 2930. Skal du sykle videre er det en stor parkeringsplass ved Rødungen (betalt). Ellers kan du kjøre videre over Tovikvegen bompenger kr. 70 med bankkort til du ser skilt til Fagerdalen.
Turforslag i område
Du kan velge en lite spasertur over grusvegen retning hytte Sølesund, alle har mulighet til denne korte deilige turen med vidde utsikter, her kan man både rulle og trille. Vegen er 1,5km lang.
Fagerdalen ligger på sykkelturen Stølsrute fra Hovet ved Fv50 opp til fjellet, via Fagerdalen, Frossen og Rødungen til Vats og herfra tilbake til Fagerdalen. På den siste strekning må man regne med en del dytting av sykkel på sti. Turen er på 60km.

GEILOJORDET
Geilojordet er en perle for rekreasjon, opplevelse og aktiviteter. Om sommeren er det utendørskafe og i låven er det utstillinger. I sommer kan du oppleve fortelleteater der gårdsgutt/ jenta fra 1880 viser deg rundt på tunet og livet på gården i gamle dager. Barna kan også leke og kose seg på lekeplassen.
Åpningstider
Alle dager fra 26. juni til skolestart 15. august fra kl. 11 til 16.
Hvordan kommer du hit?
Geilojordet ligger ved rundkjøringen med Rv7 og Fv40. Stor parkeringsplass rett foran.
Turforslag i område
Ustedalsfjorden rundt ligger litt lenger nedenfor Geilojordet og er en lettgått tur- og sykkelveg på 10km med informasjonsskilt, du kommer langs badestrand med volleyball muligheter, Fekjo Kulturminnepark og Tuftebrui.
På andre siden av Fv40 starter Revesporet rundtur rundt Geilo kulturkirke med kunstutstilling på annen etasje totalt 1,5km. For en litt lengre tur kan man fortsette videre til Slåttahølen med fiskebrue og Huldreskogen som fine stoppeplasser. Fortsett videre langs vannet til Geilohallen og følg hovedveien eller Timrehaugvegen tilbake til sentrum da blir turen rundt 4 til 5 km.

 

Turisthytter i fjellet

 

HAKKESETSTØLEN
En hyggelig fjellstue på 1050 moh midt i det flotteste turterreng på Hardangervidda. Hyggelig atmosfære og hjemmelaget tradisjonell stølsmat. Hakkesetstølen er en bra utgangspunkt for lengre og kortere turer for eksempel til Birgithovda eller Ustetind.
Bærekraftig reise: Det perfekte startpunkt for din tur på Hardangervidda: ta toget til Geilo, og overnatt på Hakkesetstølen. Eller ta stolheis fra Vestlia opp og ta en god pause i kafeen.
Åpningstider
Åpnes 19. juni og holdes åpen utover høsten.
Hvordan kommer du hit?
Fra Fv 40 er det skiltet inn til Hakkesetstølen, det er en grusveg rundt 2km. Parkeringsplass nedenfor fjellstue som er betalt Kr. 40 med Vipps eller i fjellstue. Ved krysspunktet mellom Fv 40 og grusvegen er det nå en større parkeringsplass. Vips Kr. 200 for en dagskort.
Du kan enkelt sykle opp Gamle Skurdalsvegen og følge skilt Geilo-Kikut, 6km
Buss
Enkel adkomst med bus (Brakar 420 og 333). Gå over grusvegen for rundt 2kkm til du ser fjellstue på høyre hånd. Bruk www.entur.no for å finne aktuelle avganger.
Turforslag i område
Fra toppen av stolheisen (halv juni til halv august og alle helgene til høstferie) i Vestlia er det en 3km gåtur i enkelt terreng langs en del fiskevann. Som alternativ ned kan man bruke Pariserløype ned (våt sti), Gamle Skurdalsvegen ned gjennom hyttefeltet eller krysse Fv40 ved Geilotjørne så retning Bruslettstølen og ned til Geilo herfra.
Fra Hakkesetstølen til Birgithovda og tilbake er en herlig tur med flotte utsikter mot Hallingskarvet, på vegen tilbake ser man Skarvheimen ligge i det fjerne. Rundtturen er på 9km. Turen er enkelt å gå, ved mye regn kan den oppleves som våt på den nordlige stien.

TUVA Turisthytte
Tuva Turisthytte ligger 1200 moh og ble bygd i 1915. Kjent for sin berømte Tuva Vafler etter hemmelig oppskrift. For mange er det første overnatting for hytte til hytte tur på Hardangvidda, derfor må du forhåndsbestille.
Åpningstider
Åpen fra 26. juni til 5. september kl. 11 til 17.
Hvordan kommer du hit?
Fra Fv 40 Geilo retning Dagali og Kongsberg følger du skilt retning Tuva Turisthytte. Første delen på asfalt, når det blir grusveg er det bompenger. Betales online når du kjører ut. Kr. 70 betales innen 24t på youpark.no (ingen adgang for bobiler). På denne vegen er det også fint å sykle, første delen etter bommen har en bratt stigning. Vegen er 16km totalt fra Fv40.
Buss
Det finnes også en bus (Braker 345) fra 1. juli til 13. august, mandag til fredag enn avgang fra Geilo stasjon ved Geilovegen (GeiloSport).
Avgang Geilo kl. 11:05 ankomst Tuva 11:40.
Avgang Tuva kl. 12:15 ankomst Geilo 12:50
Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
Gå turen fra Tuva til Ustetind eller kanskje det holder allerede til den toppen rett bak hytte på nordside. Prøv fiskelykken i en av de fjellvannene som Skjerja eller retning Hein, kjøp riktig fiskekort på hytta. Hytte ligger på en dagstur til Krækkja, Hakkesetstølen og Hein, fra Ustaoset er det 8km en vei over Ustetind. Fra Geilo er det en lang dag med hele 22km og mye stigning, vi anbefaler å bruke stolheis opp om sommeren for å hjelpe med de første høydemeter.

LIA Fjellhotel
Lia Fjellhotell - med sjel og atmosfære. Hotellet ligger rolig til i Skurdalen med flotte sykkel og vandre muligheter rett utenfor døra. Fra spisestua får man panorama utsikt over Holmevannet og opp de skogsliene til Hardangervidda. Hotellet ligger på hele 850 moh.
Åpningstider
Lia Fjellhotel er åpen hele året for overnattingsgjester og en kopp kafe eller middag. Sett deg nett i salongen med utrolig flott utsikt over Skurdalen. Åpningstider
Alle dager fra 26. juni til skolestart 15. august fra kl. 11 til 16.
Hvordan kommer du hit?
Enkel adgang med bil fra Fv40. Kort spasertur fra bus stop (Brakar 420 og 333). Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
Når man er her så må man neste gå opp Skurdalsåsene for å få 360 grader utsikt. Det er en bratt bakke med verdt all pes når man er oppe. Eller gå gamle stien bak alle gårdene, husk å stenge grenda. På andre siden av Holmevannet ligger en bilskogsveg (16km) som er flott å sykle eller gå. Bruk hovedveien Fv40 for å komme over, delvis gang- og sykkelveg.

TORSETLIA Fjellstue
Fantastisk beliggenhet på solsiden av Dagalifjellet med flott utsikt over Hardangerviddda. Torsetlia ligger 30km fra Geilo sentrum og midt i stinettverket til Hardangervidda, Dagali og Rødberg. Muligheter for overnatting og perfekt dag avstand for hytte til hytte turer.
Åpningstider
Åpen fra 25. juni til 31. august og høstferie hver dag fra kl. 10 til 22.
Fra 1. september til 3. oktober åpen torsdag til søndag.
Hvordan kommer du hit?
Enkel adgang med bil og bus (Brakar 420) fra Fv40. Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
Ta topptur til Rjupehovda på østsiden eller rundtturen via Løytetjønn til Vasstulan begge på 13km. Terrenget er lett å gå i. På vestsiden kan man gå til Syningane (16km) rundtur, med overraskende fjellutsikter og gamle støler som får nytt liv som hytte. Dette er en litt mer krevende tur og blir brukt for den årlige arrangementet Fentetrøkket.
Er du glad i å sykle anbefaler vi sterkt Smådøldalen. Fra Dagali går denne grusvegen stort sett nedover og gjennom glemte støler, langs små vann og gamle trær. Et godt alternativ til Nasjonal Sykkelrute nr. 5 og mye tryggere.

HAUGASTØL Turistsenter
Haugastøl ligger på 1000 moh og tilby et sort varietet med alt fra en god kopp kaffe med ærlige hjemmelagde cookies til fantastiske pizza's. Stier inntil Hardangervidda og Rallarvegen rett utenfor døra.
Åpningstider
Normalt åpnes kafe og overnatting i begynnelse av juli og holder åpent til og med høstferie.
Hvordan kommer du hit?
Enkel tilgang med bil fra Rv7og bus (Brakar 334, Skyss 991), tog (Vy). Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
Haugastøl er jo den perfekte starten for Rallarvegen. Turen til Finse er på 28km og tar man den fram og tilbake så får du en utrolig flott sykkeltur uten vanskeligheter med togtransport. Sakte men sikkert oppover, litt mer krevende etter Tungevatnet. Du får se nydelige utsikter, spesielt på vegen tilbake til Haugastøl og område rundt Finse.
Er du ikke glad i å sykle så er område rundt Haugastøl perfekt for gå turer også for eksempel opp til Lordehytte (13km en veg, krevende på slutten) og topptur til Kvasshovd for å få utsikt over hele område. Haugastøl ligger på en dagsetappe til Krækkja.

STORESTØLEN Fjellstue
Serverer hjemmelaget mat i kafeen. Gode veganske og allergivennlige alternativer.
Flott beliggende ved majestetiske Hallingskarvet med mulighet for tur i Skarvheimen og Aurlandsdalen! Storestølen ligger ved Fv 50 mellom Hol og Aurland, nord for grensa til Hallingskarvet nasjonalpark, og er et godt utgangspunkt for turer i Skarvheimen. Kort veg til dagsutflukter til Aurland og Flåm. Mulighet for sykkelutleie og båttransport.
Åpningstider
Åpen fra 26. juni og utover høsten.
Hvordan kommer du hit?
Enkel tilgang med bil fra Fv50. Det er bus 490 fra Kringom som kjører fra Ål til Vassbygdi som stopper foran døra, en avgang daglig sommer halv året. Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
En kort rundtur fra Storestølen er Blåløypa og er på 5km. En del stigning må regnes med, men utsikten til Hallingskarvet er belønningen hele tiden. Merkede DNT stier til Skarvheimen og Hallingskarvet. Ta en dagstur fram og tilbake til Lordehytte, dette er den fineste strekningen, 14km enveg litt krevende mot slutten.
Er du glad i å sykle ta da fjellvegen inn til Raggsteindalen, spesielt mot høsten blir man overveldet av fargepaletten. Mange små idylliske fiskevann i Ynglesdalen.

HALNE Fjellstue
Midt på Hardangervidda med alle mulighetene der. Kjøkkenet på Halne speiler årstidene og en lidenskap for naturlige råvarer. Alle finner en favoritt.
Velkommen når du er her, kjøkken er åpen! Også overnattingsmuligheter når du er på veg øst vest eller fra hytte til hytte.
Åpningstider
Åpen fra 5. mars til 10. oktober
Hvordan kommer du hit?
Enkel tilgang med bil og bus (Skyss 991) fra Rv7. Vi anbefaler www.entur.no for å finne aktuele avganger.
Turforslag i område
HalneKongen må selvfølgelig står på listen! Ta båtturen inn til Hardangervidda for 40 minutter og start turen herfra. Halne arrangerer guidede turer med informasjon om reinsdyrjegere og guidede fisketurer. Ikke barer gå forbi her, men blir en dag eller to!
Ta en liten topptur til Halnekollen og få oversikten over Hardangervidda så langt du kan se.

FINSE 1222
Hotellet på Finse har en imponerende beliggenhet, mellom nasjonalparker, Hardangerjøkulen og Hallingskarvet. Dette er reinsdyrenes rike, og hit kommer du bare med toget, til fots eller på sykkel. Hotel Finse 1222 klorer seg fast i en fjellheim hvor man ikke skulle tro det kunne drives et hotell med høy standard. Rikdom på natur og historie, turer og kultur, festival og ro.
Åpningstider
Starten av juli til høstferie.
Hvordan kommer du hit?
Via Bergensbanen (Vy.no) eller på sykkel, til fots. Ingen bilveg!
Turforslag i område
Rallarvegen så klart når man ønsker å sykle fra høyfjellet ned til fjorden. Ta en guidet bretur på Hardangerjøkulen, må bestilles og er krevende, eller en gå tur til foten av isbreen på rundt 5km. Flerdags turen fra Finse over til Geiteryggen, og ned gjennom Aurlandsdalen til Vassbygdi er en klassikeren som krever litt svett og slitt. En herlig topptur til Sankt Pauls er en lettere alternativ.

Tinnhølvegen (Dyranut)
Bompenger Kr. 200 per bil og gratis med sykkel. Fantastisk tur for å oppleve Hardangervidda på en enkelt måte. Tinnhølen er kjent som fugleparadis, flere korte turmuligheter på mange stier. Trondsbu ligger langs vegen, DNT hytte Stigstuv er 5km unnå.
Hvordan kommer jeg her: Fra Rv7
Parkeringsmuligheter: Det er litt parkeringsmuligheter
 

DNT hytter på fjellet

 

Sjekk nettside fra DNT for oppdaterte åpningstider og informasjon. Bestilles på www.ut.no, her finner du også turforslag til korte og lengre turen fra hyttene.
Åpningstider
Fra lørdag 26. juni 2021. Stenge tid er forskjellige per hytte, noen har lengre åpen eller kan brukes med DNT nøkkel. Blir medlem i DNT og informer deg godt på nettsiden til DNT og UT.
Lungsdalhytte
Krækkja Tursithytte
Kongshelleren
Geiteryggen
Finse Hytte
Fagerheim Fjellstugu

Stengte serveringssteder sommerstid

Grønebakken
Røde Kors hytta Grønebakken ligger ved skiløype mellom Geilo, Skurdalen og Ustetind. Åpen kiosk vinterstid, stengt om sommeren.

Ruperanden
Et populær turmål om vinteren, er ikke åpent om sommeren, men det er merkede stier i område på Skurdalsåsene så du kan komme deg opp hit for å se Ruperanden om sommeren og glede deg til vinter igjen!

Vestreim
Vestreim ligger i Budalen, et stølsområde en mil fra Geilo, like inntil Hallingskarvet nasjonalpark. Benytt merkede stier fra Geilo, Havsdalen og Hovet, eller sykle, kjøre over Budalsvegen, bompenger Kr 40 kontant. Vestreim er stengt for servering sommerstid men har aktiv stølsdrift. Vis hensyn til husdyr på beite.

Støler og serveringshytter i fjellet

Prestholt

Prestholtseter ligger helt oppunder Hallingskarvet på 1242 moh. Det er et yndet turmål for lokale og turister. Preparerte løyper fra Geilo og Ustaoset.

Vi holder Prestholt åpent. Fra lørdag 26. mars med kiosk salg fra døra. Hvis alle tar hensyn og setter seg med god avstand til hverandre, tror vi dette vil gå veldig bra. Sjekk facebook siden for åpningstider.

Uke 7 alle dager fram til ‘’Skarverennshelg’’ 18. april 2021

Åpningstider kl. 10:00 til kl. 16:00

Ruperanden

Et populær turmål for store og små, passer perfekt til nybegynnere og mer erfarne skiløypere. Med flott usikt i alle retningen ligger Ruperanden kafe i midten av turen som naturlig hvilested. Hjemmelagde boller og suppe.

Ruperanden er åpen fra klokka 11.00 til 15.30 alle dager i fra 27.mars og frem til snøen forsvinner, for take way og kiosk salg.

Forutsetter at været er god, så hold øye med fb/insta, da ligger vi ut hver dag om åpningstider.

Vestreim

Vestreim Fjellstugu ligger i Budalen, et stølsområde en mil fra Geilo, like inntil Hallingskarvet nasjonalpark. Benytt preparerte løyper fra Geilo, Havsdalen og Ustaoset.

Vestreim er åpen kl.11 til 15.30 fra 27.mars til og med søndag 4. april, for take way og kiosk salg.

Fagerdalen

Fagerdalen har full stølsdrift hele sommeren. Det serveres mat og stølsproduktene. Del av Ostebygda-nettverk. 

Må dessverre holdes stengt 2021.

Grønebakken 

Røde Kors hytta Grønebakken ligger ved skiløype mellom Geilo, Skurdalen og Ustetind. Åpen kiosk vinterstid.

På grunn av restriksjonene i forbindelse med pandemien er Grønebakken dessverre stengt til og med 11. april. Vi håper å kunne ønske alle velkommen igjen de siste to helgene i april.

Ved uvær kan Grønebakken være stengt. Smitteverntiltak: Kiosksalg ut av vindu, hytta og toaletter er stengt for gjester.

Lørdag og søndag 20. februar til 18. april 2021

Presttun kafe Ustaoset

Et deilig og avslappende sted med hjemmelaget mat og fyr i peisen. Berømte pizza med elg, dagens suppe, supergode kaker og nystekte vafler. Enkel adgang med bil fra Rv7 og etter en kort spasertur med tog.

 

 

Jul fra 27. desember 2020 til 2. januar 2021 alle dager kl. 12:00 til 19:00

Vinterferie uke 8 og 9 alle dager Kl. 12 til 18 (lørdag til 19:00)

Påske 27. mars til 5. april

Alle lørdager i mellom fra 12:00 til 19:00

 

Turisthytter i fjellet

Hakkesetstølen

En hyggelig fjellstue på 1050 moh midt i det flotteste turterreng på Hardangervidda. Preparerte løyper, kort avstand til alpinbakkenne og enkel adkomst med bil eller bus fra Fv40.

Hakkesetstølen har fjellstue og hytteutleie åpent i Påsken. Det er ledige rom, fint skiføre og påskegjestene er hjertelig velkommen. Fjellstuas gjester kan bestille rom med forkost og halv pensjon.

I tillegg vil skikafeen på Hakkeset være åpent for take-away. Det vil komme en kiosk med utleveringsvindu. 

Tuva Turisthytte

Tuva Turisthytte ligger 1200 moh og ble bygd i 1915. Det er preparerte løyper og servering alle ukedagene i åpningsperiode. Herfra enkel tilgang til DNT sin løypenett på Hardangervidda. Her få du kjøpt de berømte Tuva Vafler.

Vi holder stengt både kafe og for overnattinger på turisthytte. Vi kommer til å tilby overnatting i Artic Dome, det er en teltkuppel som er frittstående fra resten av hytte. Dersom det blir lettet på restriksonene etter den 11. april, vil vi vurdere å åpne de siste 14 dagene av sesongen.

Torsetlia Fjellstue

Fantastisk beliggenhet på solsiden av Dagalifjellet med flott utsikt over Hardangerviddda. Torsetlia ligger 30km fra Geilo sentrum og midt i langrennsløypene til Hardangervidda, Dagali og Rødberg. Enkel adgang med bil og bus fra Fv40.

Påske 27. mars til 4. april med Take Away

alle dager fra Kl. 12:00-16:00

Sjekk nettsiden og facebook.

Haugastøl Turistsenter

Haugastøl ligger på 1000 moh og tilby et sort variatet med alt fra en god kopp kafe med ærlige hjemmelagde cookies til fantastiske pizza's. Preparerte løyper rett utenfor døra og inntil Hardangervidda. Enkel tilgang med bil fra Rv7og bus, tog. 

Fra 15. januar 2021 til 18. april

mellom Kl. 10:00 og 18:00

Sjekk nettsiden og facebook.

Storestølen Fjellstue

Serverer hjemmelaget mat i kafeen. Gode veganske og allergivennige alternativer. Langrennløyper til Skarvheimen og Hallingskarvet. Enkelt tilgang med bil fra Fv50.

Lørdager og søndager

6. februar til 18. april 2021

13:00 – 18:00

Sjekk nettsiden og facebook.

Halne Fjellstue

Midt på Hardangervidda med alle mulighetene der.  Kjøkkenet på Halne speiler årstidene og en lidenskap for naturlige råvarer. Alle finner en favoritt. Enkel tilgang med bil og bus fra Rv7.

fra 5. mars 2021 alle dager
Velkommen når du er her, kjøkken er åpen!

 

Lia Fjellhotel

Lia Fjellhotell - med sjel og atmosfære. Hotellet ligger rolig til i Skurdalen med skiløype, alpinbakke og akebakken rett utenfor døra. Enkel adgang med bil fra Fv40. Kort spasertur fra busstop.

Så fort første langrennsløype er tråkket fram til siste langrennsløype er tråkket. 

Mellom kl. 10 - 16 men kjøkkenet er stort sett åpen for en vaffel og en kaffe! 

Velkommen, enkel adgang med bil.  

Finse 1222

STENGT på grunn av ombygging fram til sommer 2021

Panoramahytte

Dessverre Koronastengt

 

Spisesteder i skibakken - Take away

Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark er et ekte vintereventyr med alpin, langrenn og aking. Kafeen tilbyr varme og kalde retter. Åpent i heisens åpningstider. Enkel adagang med bil fra Fv40.

26. desember 2020 til 18. april 2021

10:00 – 16:00

 

Kveldsaking fra 21. februar 2021

kl. 18:00 til 20:00

Hallingskarvet Skisenter

Kafeen i Hallingskarvet skisenter tilbyr varme og kalde retter. Hjemmelaget guasjsuppe og herlige, nybakte kanelboller. Her finner du både langrenn og alpin. Enkelt adgang med bil fra Fv50.

14. desember 2020 til 27. januar 2021

09:30 – 15:30

 

28. januar til 10. februar 2021

09:30 – 16:00

 

11. februar til sesongslutt 2021

09:30 – 16:30

Slaatta Skisenter

Fra kjøkkenet på Slaatta Stugu dufter det nybakte boller og annen hjemmelaget mat. Her får du servert varm suppe, rundstykker, salater, deiligbakevarer og mye annet. Smak den gode SlaattaBollen. Alle rettigheter.

SkiGeilo

Havsdalskroa,
Havsdalskroa fokuserer på god mat med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer.

Kikutkroa,
Nyt ekte hjemmelaget mat, 1000 meter over havet. Eksklusive retter av høy kvalitet

Vestlia Skikafe,
Fra hjemmefavoritter til europeiske klassikere. Konseptet her er rask kvalitetsmat, og du vil bli overrasket over de nydelige rettene kjøkkenet her produserer

Taubanekroa,
Taubanekroa serverer digg mat fra alle verdenshjørner. Street food er helt perfekt i bakken.

Halstengård kafe,
Å komme til Halstensgård er som å komme hjem på kjøkkenet til mor.

28. november 2020 til 8. februar 2021

09:30 – 15:30

6. februar til 18. april 2021

09:30 til 16:30

 

24. desember 2020

09:30 – 14:00

 

Morgenski Vestlia

19. desember 2020 til 20. mars 2021

07:30 – 09:30

 

Kveldkjøring Slaatta

Hver tirsdag 5. januar til slutten av mars 2021

15:30 – 20:00

 

Kveldkjøring Vestlia

Hver fredag 18. desember til 19. mars

15:30 – 20:00

 

DNT hytter på fjellet

Lungsdalhytte

Krækkja Tursithytte

Kongshelleren

Geiteryggen

Finse Hytte

Fagerheim Fjellstugu

5. mars til 2. mai 2021

Sjekk nettsiden til DNT og UT.no for aktuelt tilbud.