handel og hygge
©Visit Geilo AS

Handel og hygge

Geilo sentrum er et unikt treffpunkt med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud.

Hjertet av Geilo bærer preg av et urbant og stemningsfullt bymiljø, plassert midt i vakre fjellomgivelser. Amfiet og gågata huser små og store arrangement gjennom hele året. Rykende fersk cappuccino, siste trender innen mote og interiør og lokale skatter - alt finner du i Geilo sentrum. Lokalmat og kunsthåndverk, kjøpesenter og et godt utvalg av butikker for sport/utstyr, mote og spesialiteter. Geilo er kjent for bra varer og gode tilbud.

Vi du ha noe nytt til hjemmet eller hytta finner du garantert noe som frister på Geilo. Det er mange butikker å velge mellom enten du er på jakt etter den perfekte sofaen eller en koselig lysestake. Butikkene på Geilo har det du trenger til hverdag og fest. Hårklipp, hostesaft eller helsekost. Geilo har det meste til de fleste.

Spesialbutikker; laget på Geilo
Smihåndverket på Geilo har tradisjoner helt tilbake til 1600-tallet. Det første jernet på Geilo ble utvunnet allerede omkring år 0. 

Håndverksbedrifter og servicebedrifter
Hol kommune er en av Norges største hyttekommuner og vi er glade for å kunne presentere de som kan hjelpe deg med å få realisert ditt drømmeprosjekt. Servicebedriftene kan hjelpe deg når du er på jakt etter tomt, ferdig hytte eller bare skal fikse noe på hus, hytte eller leiligheten du allerede har. 

<% totalFilter %> filter applicerade