skarverennet-2021

Skarverennet - 23. april 2022

Gå ikke glipp av vårens vakreste eventyr, 37 kilometer med perfekt gli, fantastisk utsikt og storslåtte naturopplevelser gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Vi tilbyr pakker med og uten overnatting, alle med 100% refusjonsgaranti.
 

Vårens vakreste eventyr er tilbake - velkommen til Skarverennet 23. april 2022!

Sol som varmer fra blå himmel, god stemning, skiglede og timer med den flotteste utsikten fjellet har å by på. Det er ikke uten grunn at Skarverennet, som arrangeres for 48. gang, blir kalt vårens vakreste eventyr. Her kan du melde deg på og velge pakker med/uten overnatting og transport.

Les mer om påmelding her...

Planleggingen av 2022 er i gang!

Det er lenge til 23. april 2022 – heldigvis. Vaksineringstempoet vil øke, smitten vil avta og samfunnet vil gradvis åpne. Her på Geilo vender vi blikket mot neste vinter og neste renn, målet er å komme sterkt tilbake til normalen og arrangere et flott renn og en folkefest for de de mange tusen skiglade entusiastene som er lei av pandemi og restriksjoner. Vi drømmer sammen med dere om flotte snøforhold og sol fra klar himmel, god stemning og den helt spesielle følelsen av frihet. Velkommen skal du være.

En dugnad som involverer hele Geilo
Skarverennet er, med en kapasitet på 12.000 deltakere, det største skirennet som arrangeres i Norge. Når arrangørklubben Geilo IL inviterer til denne flotte skifesten, så involverer det innsats fra hele 1100 frivillige i tillegg til Hol Kommune og så og si alle næringsdrivende. Det må til for at deltakere som deg (?) skal få sesongens beste ski- og naturopplevelse, vårens vakreste eventyr.

Vi gleder oss!

skarverennet