skarverennet-2021

Skarverennet - 17. april 2021

Gå ikke glipp av vårens vakreste eventyr, 37 kilometer med perfekt gli, fantastisk utsikt og storslåtte naturopplevelser gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Vi tilbyr pakker med og uten overnatting, alle med 100% refusjonsgaranti.
 

Vårens vakreste eventyr er tilbake - velkommen til Skarverennet 17. april 2021!

Sol som varmer fra blå himmel, god stemning, skiglede og timer med den flotteste utsikten fjellet har å by på. Det er ikke uten grunn at Skarverennet, som arrangeres for 48. gang, blir kalt vårens vakreste eventyr. Her kan du melde deg på og velge pakker med/uten overnatting og transport.

Les mer om påmelding her...

Skarverennet, smittevern og Covid-19

Arrangørklubben, Geilo IL, har forberedt seg på flere scenarier med tanke på Covid-19, noe som innebærer alternative traséer, puljevis start i henhold til de regler som måtte gjelde 17.4.21 og transport-/logistikkløsninger som ivaretar deltakernes sikkerhet og smittevern.

Skulle det blir restriksjoner på antall deltakere, er det først til mølla som gjelder. Endelig beslutning om valg av løype, logistikk og antall deltakere tas innen 1.3.21, i god tid før rennet som er lørdag 17. april. 

 

100% refusjonsgaranti som også gjelder bestilt overnatting

Selv om det er idrettslaget som arrangerer, så er hele skibygda Geilo - inkludert overnattingsbedriftene - med på dugnaden som skaper vårens vakreste eventyrt.

Som påmeldt deltaker bærer du ingen økonomisk risiko; skulle rennet - mot formodning - bli avlyst på grunn av Covid-19, betaler vi deg tilbake 100%. Denne garantien gjelder også for bestilt/betalt overnatting på Geilo i helgen 16-18. april i forbindelse med rennet.

Vi gleder oss!

skarverennet