Skarverennet 2022

Skarverennet - 23. april 2022

Vårens vakreste eventyr er tilbake - velkommen til Skarverennet 23. april 2022!

Sol som varmer fra blå himmel, god stemning, skiglede og timer med den flotteste utsikten fjellet har å by på. Det er ikke uten grunn at Skarverennet, som arrangeres for 49. år, blir kalt vårens vakreste eventyr. Her kan du og vennene dine melde dere på og velge pakker med/uten overnatting og transport.

En unik skitur og naturopplevelse

Vi går den originale løypa over høyfjellet og gjennom nasjonalparken, 37 km fra Finse til målgang og jublende afterskarv på Ustaoset. Du får smørehjelp før start...og igjen når du stopper på en av (eller alle tre) drikkestasjonene på turen - her er det alltid så god stemning at det er lett å la seg friste til en pause i den deilige vårsola. Det er også mulig, som et alternativ, å melde seg på 25 km løype fra Haugastøl - til Finse.

Verdenselite og turløpere i samme renn

Konkurranseløperne, med noen av verdens største profiler fra ski, skiskyting og kombinert i spissen, kjemper om poeng og premier i samme løype som deg; å blande turløpere og elite er unikt for Skarverennet - Norges største skirenn.

En dugnad som involverer hele Geilo

Skarverennet er, med en kapasitet på 12.000 deltakere, det største skirennet som arrangeres i Norge. Når arrangørklubben Geilo IL inviterer til skifesten, så involverer det innsats fra hele 1100 frivillige i tillegg til Hol Kommune og så og si alle næringsdrivende. Det må til for at deltakere som deg skal få årets beste ski- og naturopplevelse - vårens vakreste eventyr.

Vi gleder oss!

Skarverennet 2022