Eat at SkiGeilo
©Vegard Breie

Skiutleie og skiservice

Geilo tilbyr flere skiutleier plassert forskjellige steder i skianleggene og i sentrum. 

Her finnes skiutstyr til alle, uansett alder og ferdighet. Topp moderne utstyr til alle disipliner som alpinski, pudder, twintip, snowboard, telemark og langrenn. Skiutleien hjelper deg med å justere bindinger, og til å preparere og oppjustere ditt eget utstyr. Det er smart å leie! Da kan du være sikker på at utstyret alltid er i god stand, nyvokset og preparert. 

Under får du en oversikt over Geilos skiutleier.

SkiGeilo

SkiGeilo har hele tre skiutleier, lokalisert i VestliaHavsdalen og på Kikut. Her finner du både alpint-, snowboard-, og langrennspakker. Skiutleien i Vestlia er den største på Geilo. I tillegg til skileie er de spesialist på service på ski! Skiverkstedet i Vestlia tilbyr montering, sålebelegg, stansing og steinsliping. 

Les mer om skiutleie på SkiGeilo her.

Slaatta Skisenter

Slaatta Skisenter tilbyr et stort utvalg av alpinski for alle nivåer, du kan også leie snowboard- og telemarksutstyr, samt flere ulike typer langrennski. Skiutleien på Slaatta har også et stort antall støvler i ulike modeller for å være sikker på at du får den som passer best til deg.Det er også mulig å leie truger, fjellpulk, snowracer og akebrett. Det tilbys også service på ski og snowboard.

Les mer om skiutleie på Slaatta Skisenter her.

Geilo Skishop

På Dr. Holms Hotel holder Geilo Skishop til, 200 meter fra skibakkene på Slaatta. Geilo Skishop har topp kvalitet på alt utstyret, det være seg alpint, langrenn, fjellski eller snowboardutstyr. Geilo Skishop gir deg familierabatt hvis det er flere enn tre som leier utstyr. 

Les mer om skiutleie på Geilo Skishop her.

 

Finse1222

På hotellet på Finse, Finse 1222, finnes utleiebutikken Skiseil 1222 / Sykkel 1222. På vinteren kan du her leie skutstyr og skiseil.

Les mer om skiutleie på Finse1222 her.