Snøkite på Geilo

Dagali Fjellpark

Geilo og Hardangervidda er snøkite paradis. Dagali Fjellpark med base på Dagali tilbyr tre typer kite kurs rundt om kring på Geilo. Både for nybegynnere og til de som har kitet før. Utforsk de uendelige mulighetene og den ultimate friheten av snøkiting på Hardangervidda!
Start med snowkiting og bli avhengig! Dagali Fjellpark tilbyr snowkiting kurs for alle. Uansett din tidligere erfaring, vil vi lære deg alt som trengs, slik at du kan bli en selvstendig snowkiter!

Alt du trenger å ha er en moderat ski- eller snowboardkjøring, vi lærer deg resten. Vi vil også låne deg nødvendig utstyr. Vi underviser på engelsk, og vi vil prøve å tilpasse hver leksjon til dine behov.


1. Snowkite intro
6 timer på1 dag, snowkiting i Geilo-omgivelser

Vil du lære hva snowkiting handler om? Kom ut og kjenn etter kraften av kiten og lær det grunnleggende om å kontrollere kite. Etter dette kurset er du klar til å gå på ski eller snowboard.
Du lærer:
sikkerhetsregler
grunnleggende terminologi
Utsetting og landing av kite
flyr kite i et vindvindu
trygg redning


2. Å bli en snowkiter
12 timer i løpet av 2 dager, snowkiting i Geilo-omgivelsene

Denne 2-dagers leksjonen vil gi deg alle de grunnleggende tingene du trenger for å bli en trygg og uavhengig snowkiter. På første dag er det samme emnene og øvelsene som i "Snowkite intro" leksjonen. På andre dag få du mer øvelser og teknikk. Etter dette kurset bør du kunne snøkite alene og ha alt det ferske pudder for deg selv!
Du lærer:
kjøreteknikker
motvind / motvindsteknikker
snu, passere regler
hvordan du velger riktig utsettings- og landingsområde.


3. Utforsk grensene
36 timer innen 6 dager, snowkiting i Geilo-omgivelsene

Vil du virkelig bli en god snowkiter og få masse erfaring? Vel, lær alt! Dette kurset er for ekte snøkitere. De to første dagene følger samme tidsplan som "Bli en snøkiter" 2-dagers kurs. I gjenværende tid vil du lære:
å kjøre opp / ned fjellet
terrengnavigasjon
sikkerhet
kite looping
Du kan prøve å fly med forskjellige kite-merker og modeller og få mer kunnskap om "å lese vinden" og å fly kiten.
Du kan lære førstehopp og utforske de endeløse slettene på Hardangervidda-platået på en lengre tur med en snowkite!
Address: Perstulvegen 100, 3588 Dagali
Phone: +4798098975
Email: