CBIS 6172267

Social share

Spark VM

Siste helgen i januar ønsker vinterlandsbyen Geilo velkommen vinterens friskeste fraspark.

Spark-VM er et sosialt samlingspunkt for uhøytidelig tevling og karneval. En fest i kostymer og vintertøy, turister og lokale i skjønn forening.
Still alene eller ta med vennegjengen på sparkeventyr!

Velg mellom klassene:
- Kostyme voksen
- Trim
- Stafett

Program Spark-VM 2019

Fredag 25. januar
15:00. Barnas Spark-VM. Avspark fra startområdet på gangvegen nedenfor CircleK. Det serveres pølser til alle deltagere og er naturligvis høytidelig utdeling av forskjellige premier.
16:30. Premieutdeling. Barnas Spark-VM. Alle barn får diplom og trofe for deltakelse av Spark-VM 2019.
18:00 - 23:00 Heidundrandes pre-party på Havdalskroa. Turbostipend spiller opp til fest og Ekte Afterski stemning. Det går afterski-bus direkte til 80-talls party på Off Pist.

Lørdag 26. januar
12:00 Uthenting av startnummer på Reiselivssentert.
13:00 Stafett (voksen). Her skal det være 2-3 personer på hvert lag.
14:00 Trim (voksen). Løypa er ca. 7km. Det kan skje endringer på løypetrassen om forholdene sier så. Her konkurreres det på idealtid, altså gjennomsnittstid.
15:00 Kostyme (voksen). Her er det kreativ utfoldelse som gjelder! Ingen begrensning på antall deltagere pr lag. Kort løype i sentrum.
16:00 Premieutdeling for trim og kostyme, voksen, på Off Pist Lounge (aldersgrense 20 år).

Praktisk informasjon
Spark-VM arrangeres i gågata i Geilo sentrum. Visit Geilo leier gågata av Hol kommune. Det er offentlig grunn uten avsperringer. Det vil befinne seg både handlende, publikum og deltakere i alle aldre i området. Vi ber derfor alle deltakere vise hensyn til dette. Vi vet av erfaring at enkelte deltagere nyter alkohol før og under arrangementet. Da det er et offentlig arrangement og barn involvert ønsker vi ikke å oppfordre til slik atferd. Alkoholinntak under arrangementet skjer på eget ansvar.
Som medarrangør har vi med oss Off Pist Lounge. Her vil den offisielle After Spark-festen starte kl. 16.00. Aldersgrense 20 år.
Alle deltakere må hente startnummer inne på Reiselivssenteret senest 30 minutter før sin klasses konkurransestart, slik at vi har en korrekt oversikt over deltagerne.

Påmelding
Alle deltakere/lag skal fylle ut påmeldingsskjemaet. Alle punkter skal fylles ut.
Husk å krysse av for om du ønsker faktura eller å betale ved henting av startnummer. Større grupper over 10 pers. faktureres.
Har du spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt med [email protected], telefon: 32 09 59 00 eller med Visit Geilo på Messenger.

From 250 NOK Per person

Occasions (1)

25 january 12:00 - 17:00