Spark VM 2022

Siste helgen i januar ønsker vinterlandsbyen Geilo velkommen vinterens friskeste fraspark.
Velkommen til den 40 årsjubileum av Spark VM på Geilo - Årets friskeste fraspark!

Spark VM er et unikt arrangement på mange måter. Det er et uhøytidelig, sosialt og tradisjonsrikt arrangement. Med utgangspunktet i et av de eldste fremkomstmidlene vi kjenner til her i landet, og i Sverige og Finland, har engasjerte mennesker siden 1982 å skape et folkerikt og kjært vinterkarneval. Spark VM er et av høydepunktene på Geilo!

Innholdet i Spark VM har variert de årene det har blitt arrangert. Spark VM fremstår i dag som et vinterkarneval. Det er i all hovedsak 3 klasser for voksne og et eget Spark VM for barn. Tidspunktet derimot har stort sett vært, den siste helgen i januar. Dette av den enkle grunn, at da er det garantert ”sparkføre”.

Program og informasjon kommer...

Opplev Spark VM 2020 på nytt her: https://www.youtube.com/watch?v=dYonD8d8GGU

PÅMELDING
Alle deltakere/lag skal fylle ut påmeldingsskjemaet. Alle punkter skal fylles ut. Husk å krysse av for om du ønsker faktura eller å betale ved henting av startnummer. Større grupper over 10 pers. faktureres. Mer informasjon kommer.

Har du spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt med oss!


// SPARK VM – ET GRØNT ARRANGEMENT //

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Spark VM et Grønt arrangement!

Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Norsk Matglede, der det er mulig. For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos VY.

Vi kan også anbefale appen En-tur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.

Vi vil at det skal være lett for deltagere og besøkende å kildesortere sitt avfall under Spark VM, og oppfordrer alle til å benytte miljøstasjonen i gågata.

When can I book it?

29 jan 2022
Spark VM 2022 29 January 2022 - 11:00
Address: Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo
Email: