NPMR - Geilo
©Paul Arthur Lockhart

Spise og drikke

Geilo har et rikt utvalg av små koselige, kaféer, puber og restauranter. Menyen varierer fra lokale, kortreiste spesialiteter til det mer internasjonale - valget er ditt! 

I sentrum finnes det et 20-talls restauranter som byr på mat og drikke i mange varianter. Fra de enkleste smakfulle måltider til de deiligste menyer med tilhørende drikke. 
Det finnes lokalmat og retter laget av kortreiste råvarer. Vi har internasjonale innslag og restauranter du anskje har sett og besøkt før. Vi håper du tar deg tid til en matbit når du er på besøk her hoss oss. Du finner også gode restauranter på alle hotellene i hele vår kommune.

Uteliv og afterski
Selv om Geilo er mest kjent som familiested har vi godt utvalg for festløvene også. Har du hørst om champangneluften på Geilo?

Lokalmatprodusenter
Med lange mattrasisjoner har Geilo og Hol mange små  selskaper og restauranter som produserer og tilbyr lokal mat. Du finner alt fra forskjellige metoder for å bevare fisk og kjøtt, bakerier, lokale osteprodusenter, til restauranter som serverer lokalt viltkjøtt.

<% totalFilter %> filter applicerade