CBIS 6072536

Social share

Memberships and certifications

Stetten 2019

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

Program Stetten 2019

16:30 – 19:15 Vinvandring i Geilo sentrum

En morsom vinvandring med raske vinsmakinger på flere steder i Geilo sentrum.
Vandringen går innom: Hallingstuene - Dr. Holms - Traktøren - Cafe Mocca - Telt i sentrum.

Kr 250,- per person (i pakke med vinmesse kr 450)

19:30 Restaurant Hallingstuene, Wine makers dinner. 3-retters meny med vinmeny

Vi får besøk av Colin McBryde fra gjengen bak vinfirmaet Some Young Punks i Australia, som startet i 2005.
Det hele startet en søndag, etter en litt vel fuktig kveld ble firmaet til. Og tanken bak var god: lage god vin fra gamle vinstokker, bevare jord og plantemateriale så sunt som overhodet mulig, kule etiketter, og rock n roll image. Med etiketter inspirert av pocketomslag og tegneserier fra 1920 til 1950-tallet, og navn som Naked on rollerskates, Quickie og Passion has red lips, er de veldig lette å kjenne igjen.

Kr 1350,- pr. person.

19:30 Vestlia Resort, Ost- og vinkveld.

Det er duket for ost- og vinkveld i Kai Fjell-salen.
Vi får besøk av ystere fra Ostebygda som forteller om prosess og smak. Osteoppskriftene er nedarvet slektsklenodium, overlevert og perfeksjonert fra generasjon til generasjon. Nå har de ypperste osteprodusentene fra tre generasjoner slått seg sammen for å bringe osten ut i verden og verden inn i ostens rike.

Meny: Ostebuffet

Pris: kr 895,- per person. Prisen inkluderer aperitiff, 3 glass vin og ostebuffet.


Lørdag 28. september

13:00 – 17:00 Vinmesse i sentrum (telt)

Velkommen til vinmessen hvor du får smake en rekke ulike viner fra hele verden!

Møt produsenter og importører og få tips og anbefalinger fra de som kjenner vinen aller best. Kanskje finner du noen nye favoritter?

Kr 350,- per person (i pakke med vinmesse kr 450)

18.30 Highland Lodge, Wine makers dinner

Pris og informasjon kommer.

19.00 Vestlia Resort, Wine makers dinner og underholdning

Her kommer selveste Terje Ness for å lage en riktig så god middag.

Terje har blant annet vunnet Bocuse d’Or, Kokkenes verdensmesterskap, han har vært kjøkkensjef på Bagatelle og drevet både Oro og Haga Restaurant som hadde hver sin stjerne i Michelinguiden. Kanskje har noen også sett han på Barnas Restaurant på NRK?

Pris: kr. 1550,- per person. Prisen inkluderer aperitiff, 4-retters meny med tilhørende viner og kaffe.

Meny: Pasta med løyrom, Kveite, Skogsfugl og dessert

19:00 Dr. Holms Hotell, Wine makers dinner

Pris og informasjon kommer.

Søndag 29. september

11:00 – 13:00 Dr. Holms Hotell, Champagne Brunsj

Ønsker du å være sponsor? Eller trenger mer informasjon om booking og reservasjon til middager? klikk her!

From 250 NOK Per person

Memberships and certifications