Stetten 2021

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!
Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

// STETTEN - ET GRØNT ARRANGEMENT //

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Stetten 2021 et Grønt arrangement! Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Stetten, der det er mulig.

For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos VY. Vi kan også anbefale appen Entur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.

Vi vil jobbe for at så mye som mulig av maten som serveres på Stetten er økologisk, kortreist og/eller lokalprodusert.

Vi vil at det skal være lett for våre gjester, utstillere og samarbeidspartnere å kildesortere sitt avfall under Stetten, og oppfordrer bla. alle til å benytte miljøstasjonen på vinmessen.

When can I book it?

01 oct 2021
Stetten 2021 01 October 2021 - 17:00
Address: Vesleslåttvegen 13, 3580 Geilo
Email:
Phone: 32095900