Stines tur – med Relasjonspodden

Er du interessert i hvordan du får bedre relasjoner, og å forstå hvorfor du gjør som du gjør og har det som du har det? Vil du få hjelp og inspirasjon, til å få det bedre? Da er denne samlingen noe for deg!
Her får du mulighet til å rydde opp i bagasjen din gjennom terapi, meditasjon og bevisstgjørende samtaler. Gjennom helgen vil du få mange muligheter til å flytte egne grenser, kjenne på uvante følelser og skape gode relasjoner, både til andre, men først og fremst deg selv.

Det er 50 plasser på denne samlingen. Vi kommer både til å jobbe sammen i hele gruppen, og i mindre grupper underveis. Hører du på Relasjonspodden har du kanskje en viss følelse av hva du har i vente.
Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem har gjort suksess med podcasten «Relasjonspodden» der de byr på mye fra egne liv og svarer på spørsmål fra lyttere med tips til om hvordan du kan få det bedre med deg selv og andre.

Dora Thorhallsdottir jobber som EQ-terapeut, foredragsholder og standup komiker. Hun er utdannet familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark, og er allmennlærer og journalist, med mastergrad i kommunikasjon.

Kjersti Idem har mange år bak seg i media, blant annet som programleder i TVNorge, P4 og Radio 1. I tillegg til Relasjonspodden jobber hun som terapeut og yogalærer.

When can I book it?

13 aug 2021
Stines tur – med Relasjonspodden 13 August 2021 - 09:00
Address: Bakkestølvegen 81,
Email: