Sykling i Hallingdal
©Lars Storheim

Sykling i Hallingdal

Destinasjonene i Hallingdal har siden 2015 jobbet sammen for å bli Skandinavias ledende terrengsykkelregion. Hallingdal består av destinasjonene Nesbyen, Hemsedal, Ål, Gol, Flå og Geilo, og kan nå skilte med å ha blitt et sykkeleldorado. På hver av disse destinasjonene er det utviklet fantastiske sykkelprodukter for enhver smak, både for liten og for stor. I Hallingdal er sykling for alle!

 

Youtube video image

 

Ønsker du en sommer fylt med de beste sykkeltilbudene anbefaler vi at du tar turen hit, til Hallingdal! Med base på Geilo har du et fantastisk godt utgangspunkt. Her finner du både heisbasert sykling, flere flytstier og nyheten Flow Motion, sykling i fjellet og masse sykkelprodukter i sykkelparken ved Vestlia. Dette er et perfekt utgangspunkt for en aktiv sykkelferie hvor du kan reise rundt på de andre destinasjonene å prøve ut deres sykkeltilbud. Sjekk ut sykkelpakkene på Geilo her

Vi kan virkelig anbefale at du blir kjent med hele sykkeltilbudet i Hallingdal på rides.no og legger opp til destinasjons-hopping i sommer. Hvor kult er det ikke med en helg der du tester ut alle de nye flytsiene i Hallingdal?

 

Her har du et forslag til flytsti-langhelg i Hallingdal

Fredag
Check-in på Vestlia Resort hvor du rett utenfor døra finner Geilo Sommerpark med heisbasert sykling og den 4 km lange nyheten; Flow Motion, samt Anakonda og Gold Digger. Heisen er åpen fra 10 til 17. Har du senere check-in, forvil ikke... Rett utenfor finner du sykkelparken med pumptracks, hopplinjer og flere ferdighetsstier.

 

Youtube video image

 

Lørdag
Opp tidlig, frokost, en rask tur i zipline’n, eller et par turer i Flow Motion og sykkelparken for å vekke opp cellene i kroppen for en aktiv sykkeldag. Så i bilen med GPS’en til Hemsedal. Her kan du leke deg hele dagen i den helt nye heisbaserte flytstien på 6km! Deretter vende nesa tilbake til Geilo for en sportsmassasje som klargjør musklene til nok en sykkeldag i Nesbyen. Etterfulgt av massasjen passer det med en smakfull middag på Smakeriet Beefhouse på Highland Lodge. Husk å bestille bord!

Youtube video image

 

Søndag
Opp til frokost og leke seg litt på sykelen rundt Vestlia. Spise tidlig lunsj og check-out. På vei hjem stopper du i Nesbyen for et par runder i den 13 km lange flystien!!! Når du har fått nok flyt passer det fint med en god middag i Nesbyen før du vender nesa hjem og tilbake til hverdagen. Kommer du fra Vestlandet anbefaler vi at du reiser til Nesbyen på lørdag og Hemsedal som siste destinasjon før hjemreise på søndag.

 

Youtube video image

 

For mer informasjon om sykkeltilbudet i Hallingdal, besøk rides.no og se flere sykkelvideoer fra Hallingdal her:
https://www.youtube.com/channel/UCw7WFvXM0V-G4scmGY9hkjQ