Terrain Park Havsdalen
©Vegard Breie

Terrengpark

På Geilo finnes det tre terrengparker med utfordringer for alle nivåer å aldre og med over 200 ulike features. Målet med Geiloparken er at det alltid skal finnes noe nytt og spennende! Geiloparken jobber tett sammen med Norges Toppidrettsgymnas på Geilo og Geilo IL som har vært med på å planlegge parkens unike elementer og kjørernes behov. Geiloparken er noe for alle uansett ferdighetsnivå, er lekent, kreativt og finnes mulighet for utvikling!

Geiloparken - Kikut

Liker man mer kreativitet, lange turer med mange hits så er det Kikut som gjelder! På Kikut finnes det park for alle uansett nivå. Parken er fordelt utover Tone og Guroløypa med totalt 1300m park. Her ligger fokus på lekenhet og kreativitet. Målet er at man skal få litt av hvert i en tur, uansett om man liker å kjøre hopp, rails eller bokser det skal helt enkelt finnes noe for alle. Parken inviterer kjørerne til å finne egne linjer, mange elementer og ment for å kjøre på ulike måter og ikke bare tradisjonelt rett på.

Les mer om Geiloparken på Kikut her. 

Geiloparken - Vestlia

Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia. Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.

Les mer om Geiloparken på Vestlia her.

*NYHET! Til vinteren flyttes parken i Havsdalen over til Vestlia slik at parkene på Geilo blir samlet på en side. 

Slaattaparken

På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad. Hovedparken vår består av en linje med hopp og rails om hverandre ved rom for å være kreativ. I alle rail-seksjoner har man valget mellom forskjellige vanskelighetsgrader på elementene. Ved  barneheisen er det mindre hopp, terrengbølger og plastisk rør som passer for de aller minste. Slaatta tilbyr godt tilrettelagt park for utvikling i alle aldersgrupper på alle nivåer.

Les mer om Slaattaparken på Slaatta her.