Meetings and conferences at Geilo
©Paul Lockhart

Tilgjengelighet

Geilo har et mål om å være en destinasjon som er tilgjengelig for alle, også dem med nedsatt funksjonsevne. Her finner du informasjon om hvor du kan bo, spise, aktiviteter og friluftsliv i hele kommunen.

Friluftsliv

Geilo er kjent for sin vakre natur og vi vil at alle skal få oppleve den! Vi har områder som er enkle å nå og tilrettelagt for alle. Et av disse områdene ligger langs Ustedalsfjorden Rundt, like øst for Geilo kulturkyrkje. Her er en tilrettelagt fiskebrygge, gapahuk og bålplass. Det er også flott ved Seimsbrua ved Holsfjorden i Hol.

Spisesteder og utesteder

Geilo har mange ulike restauranter og kafeer. Flere av stedene er populære og har ofte mange gjester. Dette kan gi noen utfordringer med nok plass til å bevege seg. Ta gjerne kontakt før ankomst, så vil personalet sørge for at alt ligger til rette for en god opplevelse for alle.

Aktiviteter

På Geilo vil vi at ski og snowboard kjøring skal være et alternativ for alle uansett forutsettinger. Derfor tilbyr Geilo Skiskole på Slaatta et eget "Adaptive program" for funksjonshemmede som ønsker å utøve snøsport. Det tilbys også en innholdsrik aktivitetsuke for personer med Downs syndrom på Slaatta Skisenter. Uken er fullspekket med aktiviteter for hele familien. Her kjører du på ski, aker, tester hundekjøring, spiller bowling og mye annet gøy.

Skiinstruksjon

Geilo Skiskole på Slaatta tilbyr privatundervisning for funksjonshemmede. Uansett om du har nedsatt syn, er blind, døv, har amputert, lammelse eller annet funksjonshinder, så skal vi sørge for at du blir godt ivaretatt og får oppleve det magiske i skiløypene. Geilo Skiskole, Slaatta har en junior bi-ski, voksen sit-ski, outtriggers mm. som vi bruker i undervisningen. Geilo Skiskole har profesjonelt utdannede instruktører som gir deg trygghet, støtte og veiledning.