Restaurant Geilo
©Visit Geilo AS

Velkommen til bords

Utvalget av restauranter er stort, og du kan velge alt fra lokalproduserte delikatesser via fjellets husmannskost til det beste fra det internasjonale kjøkken. 


 

Hallingstuene
I det sjarmerende, røde huset i sentrum finner du tre adskilte hallingstuer. TV-kokk Frode Aga og hans team serverer mat på norske råvarer med en vri, inkludert hallingkost av ypperste kvalitet. 

Sofias Café & Bar
Populært spisested ved Bardøla, flere ganger rosende omtalt i magasiner og på nettsteder opptatt av god mat med tilhørende drikke. Spennende og forseggjorte retter og god stemning i utkanten av sentrum.

Golden House
Geilos trivelige kinarestaurant siden 1995, med fokus på gode råvarer og kokkekunst. Passer for voksne som kan kinamat, men også for barn.

Ro Kro
Kaféen ved togstasjonen byr på tradisjonell, norsk «husmannskost» servert i generøse porsjoner. 

Highland Bakeri & Pizzeria
Populært håndverksbakeri som også serverer varmretter. Et sted som serverer nybakt frokost og som også er kjent for sin autentiske pizzameny.

Cafe Mocca
Latte, espresso og de fleste andre varianter serveres sammen med ulike småretter. Populær kaffebar.

Trakia Restaurant & Balkan Cuisine
Spennende restaurant med mange alternativer for liten og stor. Autentiske tyrkiske og bulgarske retter er blant stedets spesialiteter.

Geilo Sushi
Sushi servert med en kvalitet og finesse som overgår de flestes forventning. Bygdenorge leverer!

Prestholtseter
Det er mat og drikke å få på flere av gårdene og hyttene du finner på fjellturen. Prestholtseter, som du også kan kjøre bil til, byr på tradisjonell seterkost i hyggelige omgivelser med fantastisk utsikt.

Perleporten Café & Bar
Lett å stikke innom med sin beliggenhet i kjøpesenteret Geiloporten. Takterasse med panoramautsikt over Geilo og fjellheimen.

Cafe Mocca kaffebar på Geilo