Vikingrafting fra 15 år

GEILO365

Er du på jakt etter adrenalin? På Vikingraftingen får du med deg 2-3 stryk ekstra i tillegg til den Energiske rafteturen.
Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som byr på mange spennende utfordringer. De heftigste Vikingstrykene er enten aller først eller aller sist på rafteturen, avhengig av sesong. Noen av strykene er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. Underveis på rafteturen kan du, om du vil, utfordre elven med tøffere linjer enn på vår ordinære raftetur. Det er derfor større muligheter for "Vikingbad"- at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt! Derfor anbefaler vi at du har raftet før og ikke er skeptisk for vann.

Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start. Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge spesielle behov. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon og oppfølging!

Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres kaffe/te. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales! Vi tilbyr også barne- og hundepass på forespørsel.

Ha med:
Badetøy, ullundertøy og håndkle. Gjerne noe snacks til etter raftingen.

When can I book it?

26 sep 2020
Vikingrafting fra 15 år 26 September 2020 - 09:00
Address: Aasbergmosen, 3588 Dagali
Phone: +4732178020
Email: