vinterferie
©Paul Lockhart

Når både vinter og ferie er viktig

Vinterferien er en norsk klassiker med tradisjoner som går langt tilbake i tid. Det finnes bilder av glade barn og voksne i herlig vinteraktivitet som er mer enn 100 år gamle, så hvorfor ikke feire vinteren og ferien der den er snøsikker og på sitt aller beste - på Geilo?

 


Mye vinterglede for liten og stor

Snø er skapt for lek og moro. Vi baser, går på ski, kjører på ski, aker, bygger snøhuler og hopper i den. Geilo er en perfekt arena for aktive dager i og på snø. Aktivitetstilbudet er bredt, bakkene er flotte og de velpreparerte skiløypene går milevis innover fjellet i nasjonalparkene som omgir bygda. Etter nok en aktiv dag, er det deilig å slappe av og spise et bedre måltid. Glade og aktivitetsmettede barn sovner raskt og sover godt, slik at det også blir litt kveld igjen til voksentid. Det er sånn vi skal ha det i vinterferien.

 

Gøy på fjellet og i bakkene

Liker du langrenn så er du velkommen til å starte tidlig og gå så langt du vil. Hallingskarvet og Hardangervidda venter, minst like vakkert og storslått som alltid.

Foretrekker du alpint, så er du velkommen til hyggelige dager i bakkene og Geilos gode og gjennomtenkte tilbud. Skipasset kjøper du best og billigst på nett, og her er det også mulighet til å booke skiskole for liten og stor, leie nyslipte kvalitetsski og utstyr, melde seg på turer og andre aktiviteter. 

familie

shopping

 

Et urbant shopping og restauranttilbud

Å kalle Geilo urbant er en velment overdrivelse, men bygda har et stort og variert tilbud i forhold til størrelsen og sammenlignet med andre steder.

Merkevarer, sportsutstyr, shoppingsenter og lokale spesialiteter frister til en aldri så liten oppdagelsesreise en dag ski og vinterutstyret får pause. Og skulle du bli tørst og sulten mens du er i gang, kan du velge fritt blant hyggelige kaféer og gode restauranter. Her serveres alt fra lokale, kortreiste spesialiteter til det beste fra det internasjonale kjøkken.

Et trygt reisemål, også i vinterferien

Vi har alle lært oss til å leve med en meters avstand og de andre smittevernreglene som bidrar til å gjøre det trygt for alle. Her på Geilo er alle bedriftene 100% oppdaterte på de gjeldende råd og regler, og vi samarbeider tett med nasjonale helsemyndigheter og vår egen kommuneoverlege. Vår oppfordring er at du gjør som oss, følger de til enhver tid gjeldende reglene. Da er det trygt å legge vinterferien til Geilo.

 

Sjekk tilbudene, bestill nå

Vi har satt sammen flere vinterferiepakker med gunstige priser på overnatting i kombinasjon med aktive dager i bakkene. Her har vi gode tilbud til voksne, voksne med barn og andre former for reisefølger som ønsker seg en ekte og snøsikker vinterferie.

langrenn