CBIS 6157180

Social share

Breføring på Hardangerjøkulen

Å utforske blåisen er en uforglemmelig opplevelse.

Hardangerjøkulen er den sjette største isbreen i Norge. Arealet er cirka 73 km² og det høyeste punktet på breen er 1 863 moh. Vi skreddersyr din reise inn i dette fantastiske naturområdet, slik at din opplevelse blir slik du ønsker. Ta med venner, familie, grupper eller kollegaer og opplev norsk natur på sitt fineste! Alle våre guider er kortreiste og har lang fartstid på finse. Med kontorlokaler i en gammel lokstall med direkte tilknytning til Bergensbanen og Hardangervidda som arbeidsplass har Jøklagutane mulighet til å vise deg dette unike området.

Breføringen på Finse arrangeres og gjennomføres av aktivitetsfirmaet Jøklagutane AS.
Turene går i utgangspunktet daglig i sommersesongen. Normalt starter breturene kl 11.00 fra Finse Jernbanestasjon, oppmøte på venterommet. Turene varer 6-7 timer og vi går en distanse på 15-17 km i kupert høyfjellsterreng, mesteparten utenom merket DNT sti.

Ha med
Bekledning må være heldekkende , husk lue og hansker eller votter. Været skifter fort på Jøkulen, må ha regn / vindtette klær .
Sko: Alle typer fjellstøvler som er så høye at de dekker over anklene kan brukes med våre stegjern. Manger du sko, har vi skoutleie som legges til under i bookingen.
Mat og drikke medbringes for turen , solbriller anbefales.
Tog billett til Finse kommer i tillegg. Bestil selv på vy.no

From 790 NOK