Geilo Husky

Kjør ditt eget hundespann!
Bare en kort spasertur fra Geilo sentrum finner du vår leir. Herfra kan vi tilby deg en vakker tur gjennom skog og over den frosne innsjøen Ustedalsfjorden.

Klær
Normal skiutstyr er flott for hundesledding. Riktig vintersko, en god hatt og hansker er viktig. Goggles og noe å beskytte ansiktet kan være godt å ha på kalde / snødekte dager.

Sikkerhet og forsikring
Geilo Husky gir instruksjoner til alle gjestene før turen, og det er alltid en erfaren hunddriver / guide med gjestene på den første sleden. Hundesledding er ikke en høyrisikoaktivitet, men som andre steder kan ulykker skje. Geilo Husky har forsikring for ulykker hvor vi skal skylde, men det er viktig at alle våre gjester også har egen reiseforsikring.

Vi tror på å gi den virkelige opplevelsen!
Det er viktig for oss å gi gjesten en ekte smak av vårt hundeliv. Vi har mange forskjellige hundedrivere som jobber for oss, alle er erfarne og alle hundene våre er utdannet til konkurranser og ekspedisjoner - ingen har hunder bare for å kjøre turister. Hundvelferdighet er selvfølgelig et av de viktigste aspektene i vår virksomhet. Undervisning av gjester om hundene, konkurranser og ekspedisjoner og hvordan dette er en livsstil, er en stor del av opplevelsen, ved siden av å se vakker natur, møte glade hunder og gjøre noe helt annet.
Address: Bakkestølvegen 56, 3580 Geilo
Email: