Ridning på Geilo

Ridning – Opplev høyfjellet fra hesteryggen

Å oppleve den flotte fjellheimen på hest er en klassiker blant Geilos mange aktiviteter. Kontakt og samarbeid med de flotte dyrene gir en ekstra dimensjon av nærhet til naturopplevelsen, og det kan godt hende at både far og bestemor har ridd i det samme terrenget før deg; Geilo Hestesenter har tatt imot hesteglade turister og fastboende siden 1969.

<% totalFilter %> filter applicerade

 

hest

 

Ivrige hester som vil ut på tur

Geilo Hestesenter, som ligger i Vestlia, tilbyr rideturer med en, to og tre timers varighet gjennom hele sommersesongen. Turene, på islandshest eller døl, går i variert terreng rundt Geilo. Hestene kan veien som tar deg til utsikt til Hallingskarvet fra Bruslettstølen, langs Gamle Skurdalsvegen og til Slåttahølen. Du rir sammen med hestevante, erfarne guider som kan sin historie og gir tekniske tips til nybegynnere og de som har ridd før. Guiden kjenner hver eneste hest, og vil bidra til at dere får en flott og trygg tur og opplevelse. Har du spesielle ønsker, for eksempel om en ridetur med lengre varighet, så er det bare å spørre.

 

 

Stall Brusletto

 

Stall Brusletto og Geilo Aktivitetssenter

Sjefsrytter og hestekar Inge Brusletto ønsker velkommen til Geilo Aktivitetssenter, et perfekt startpunkt i Geilos solvegg – cirka 2,5 km fra sentrum. Brusletto og hans hestevante ansatte blir gjerne med på rideturen inn i høyfjellet, allerede 10 minutter etter start passerer dere tregrensa. Dere rir gjennom vakre Budalen før dere når vidda og utsikten mot majestetiske Hallingskarvet.